Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A páromnak van egy gyereke? :O

Különlegescsajszi kérdése:

A páromnak van egy gyereke? :O

Figyelt kérdés
Nemrég azt vettem észre a gépünkön,hogy egy csomó 12-13 éves kislánynak a képei vannak elmentve a Dokumentumok című fájlba! Meg a párom ma nézte az ipariból leballagott fényképét,mert észrevettem,hogy amiben volt,fentebb volt csúszva! Szerintem amíg ma D.e. odavoltam a boltba ásványvízért,hasonlítgatta magát hozzá! Ez tuti! De korábban mondta is,hogy régen a szerelmével volt egy kis idő,ami alatt az a kislány a lánya lehet!:( Akkor nekünk már nem is lesz gyerekünk ??:/ És ma is rakott fel magáról a kislány képet,és az is ugyanúgy le van töltve! Lehet ezért ilyen mogorva velem mostanában? Nem merek neki róla beszélni,mert félek összevesznénk vagy valami ilyesmi! Vagy pont épp ezt akarja,hogy vegyem észre? Nem tudom. Meg amúgy hasonlít is a kislány a páromra,eléggé! Bár a nővéreméknél is úgy van,hogy a Zoli sógoromnak is van egy lánya,de aztán nekik is lett,ráadásul kettő is! Bár nekünk ez elég necces,mert ő nem szeret engem szerelemmel !! :(( Ti mit tennétek ?? Köszi.
2014. júl. 1. 16:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
és te nem érted.. HASONLÍT RÁ,wazze,nem vágod ?? De biztos nem fogok képed küldeni, de ha meglátnád... Ja,-és azt is hányszor írjam még,hogy beszélt nekem erről..!!
2014. júl. 1. 16:34
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

"16:28-as Te miről beszélsz ???:O Nem értem. No m1."

Az összes többi kérdésedről. Nem tűnsz egészségesnek.

2014. júl. 1. 16:36
 13/23 A kérdező kommentje:
16:33 Jesszusom,miért kell olyannak gyereket csinálni,akivel már nincs is együtt az ember,ráadásul házasságon kívül,meg a gyerek apa nélkül.. Hááát... Az ilyen becsületes nő meg mint én is,az meg menjen e sutyiba,mi ??-.-
2014. júl. 1. 16:36
 14/23 gabriell88 ***** válasza:
87%

kedves kérdező!

nem unod még, hogy provokálod a népet?! :D

2014. júl. 1. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Nos Én helyzetem komplikáltabb.

Első szerelem és szeretője voltam neki.Ő azt mondta hogy fogamzásgátlót szed,nos miután megszületett a gyerek neki Én azért számolgattam és kb az időpont megvan,de tudod az anyja mondja hogy biztos nem az enyém,mostanáig is.

Én nem tagadom Én őrültem volna ha az enyém ,vállaltam volna mindent!Amúgy nem hasonlít rám legalábbis nem látom,de ha igen akkor menni fogok dns tesztre na meg bíróságra,meg a gyerek anyjához jól leugatni!

Te meg csak olyantól akarsz gyereket aki nem is szeret!Az jobb? :) Ha normális nőnek tartod magad akkor te is tudod hogy ez így nem pálya,hogy csak egymás idejét pazaroljátok ,meg így hogyan ismerkedj össze olyan pasival akit meg is érdemelnél?

2014. júl. 1. 16:57
 16/23 A kérdező kommentje:
1. Na idefigyelj! 4 éve vagyunk együtt,és ne őríts már meg,hogy én nem érdemlem meg a boldogságot,meg hogy gyerekem legyen!Na,akkor ez sem pálya ??? És ki beszélt itt arról,hogy nekem más pasi kell ?? Nekem nem kell más pasi !!! A DNS teszt meg azt hiszed,hogy egy leányálom ?? Nem tudnád kifizetni önerőből,ahhoz hitelt kéne felvenned,kivéve ha nem vagy jómódú,mert ha az vagy,akkor pardon,de ha nem,akkor ezt jobb,ha tudod !! Valszeg itt is ez miatt nem derül ki hogy a lánya vagy nem,bár én tudom.. !! :/
2014. júl. 1. 17:12
 17/23 A kérdező kommentje:
meg szerintetek akkor miért vagyunk már ilyen hosszú ideje együtt ?? Azért is nem fogom feladni!:) Igazságtalan ez az egész élet! Látom elég sok válaszoló van olyan helyzetben,amiben lehet a párom is,és ezt sem fogom megérteni soha !!! És igazam is van !!!
2014. júl. 1. 17:14
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Már a kérdés feltevése előtt igazad volt, azóta folyamatosan, és most is. (Besenyő István)
2014. júl. 1. 17:45
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező ez ma a 3. kérdésed. :D Most komolyan mindig provokálsz mindenkit (szóval kamu) vagy ennyire "érdekes" vagy?
2014. júl. 1. 18:51
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Te hülye vagy! :)

4 éve vagytok együtt az az égvilágon nem jelent semmit sem!Olvasd már vissza mit írtam,ne legyél már ekkora buta! :)

Szerinted nem tudom hogy mennyi egy dns teszt?Szerinted nem tudnám megvenni még akkor sem ha egy havi fizetésbe kerül? Tudod ha vannak problémáim akkor Én azt megoldom magamnak,ha kell pluszba 120 ezer ft akkor előteremtem a föld alól is.Nem kell engem félteni,és tudom hogy az apasági nem egy leány állom.

"Valszeg itt is ez miatt nem derül ki hogy a lánya vagy nem,bár én tudom.." Ez mi?Kinek szólt? :) :)

Kevesebbet kéne innod :)

2014. júl. 1. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!