Jogosan. De miért vagy te ezzel az emberrel, ha ki nem állod a rokonságát? A társunkkal együtt a családját is megkaptuk, és bunkóság rendszeresen ignorálni a családi eseményeket.
2014. jún. 30. 20:21
2/12 anonim válasza:
Ha ilyen egyszerű dolgokban nem tudtok kompromisszumot kötni, nem illetek egymáshoz. Ha ez ennyire fontos kérdés a párkapcsolatban és nem tudjátok tisztázni, akkor nem csak a családokat kell elkerülni, hanem egymást is.
2014. jún. 30. 20:29
3/12 anonim válasza:
Vannak sértődékeny emberek. Egyébként így egálban lenne minden.
2014. jún. 30. 20:29
4/12 anonim válasza:
Mi azon okból, h ne minden hétvége rokonlátogatásból teljen (nálunk nincs gond a rokonsággal), úgy oldjuk meg pl, szülőknél, hogy egy alkalommal együtt megyünk, következő alkalommal meg mindenki a saját szüleihez és akkor egyszerre meg van látogatva mindenkét szülőpár.
2014. jún. 30. 20:37
5/12 anonim válasza:
Senkinek sem kötelező szeretni egymás rokonait. Csak azt nem értem, hogy ha a párod sem szeret a te családodhoz járni, miért sértődött meg.
2014. jún. 30. 20:54
6/12 anonim válasza:
Igen, túl dúrva, mert a durva az rövid u.
2014. jún. 30. 21:04
7/12 anonim válasza:
Igen
Azért mert te nem szeretsz az ő rokonaival lenni miért fáj neked, ha ő szeretne?
Vagy az, hgy ő annak ellnére, hgy nem jön ki a rokonaiddal menne?
Neked még ekkor sem kötelező
Nem ertem a beszólásod indíttatását, ami egyébként tényleg durva
2014. jún. 30. 21:27
8/12 anonim válasza:
Annyira nem találom durvának ezt a beszólást, hiszen ha nem szereti a rokonaiddal tölteni az időt, akkor nem értem, mi abban a súlyos, ha azt mondod neki, hogy akkor ne találkozzon velük.
Próbáljatok valahogy egyezségre jutni, ha megbékélt a párod.
2014. jún. 30. 21:52
9/12 anonim válasza:
Többen írták, hogy egyezségre kellene jutni.
De hát pont ez az egyetség, hogy nem járnak egymás rokonaihoz!
Szerintem jó megoldás. Ha a párod sem szereti a te rokonaidat, akkor min sérült így be? Örüljön, hogy neki sem kell többet látogatnia őket.
2014. jún. 30. 22:52
10/12 anonim válasza:
enis utalom az ilyen osszejoveteleket mert a baratom Indiai es nem ertem mit beszelgetnek es az istenert se akarnak angolul beszelgetni szoval utalom az ilyeneket de kikell birnom sajnos a parom miatt is ugyhogy fel a fejjel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!