Szerintetek ez így jól van?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve élek barátommal a szüleinél. Barátom általános iskolába oda járt ahol az anyukája is dolgozik még most is. Kiépített egy komplett hálózatot, ő javítja a gépeket stb. Ha bármi probléma van az anyukája felhozza és megpróbál megoldást találni rá....Ott is dolgozott tavaly diákmunkán...Most adódott az a lehetőség, hogy én is és ő is mehetünk diákmunkára, csak úgy nem lehet, hogy az adott diák szülője az intézményben dolgozik, tehát nekem pont jó lenne. Közel is van, ismerek is pár embert, stb. Ha ő elkerülne máshová nem gáz, mert van motorja el tud menni, meg ismeri a várost. Viszont most azt mondogatja, hogy ide akar menni, mármint ebbe a suliba...azzal az indokkal, hogy most festik az irodákat és neki kéne visszapakolni, mert ő tudja, hogy mi hogyan van...Meg szeptembertől ha minden igaz oda kerül rendszergazdának....De..nekem egy kicsit kezd elegem lenni ebből...mindig csak...ez a nyomtató, az a gép...stb...Jó, én elhiszem, hogy segíteni akar, meg segítsen is, de ez már egy picit durva szerintem....Elmentünk egy hete nyaralni ketten. Minden nap beszéltek telefonon és mi volt a fő téma?? Persze, hogy a sulis dolgok....Mennyire kóros ez szerintetek?2014. jún. 26. 22:29
1/5 anonim válasza:
Miért baj neked, hogy a sulis dolgokról beszéltek telefonon? Nem értelek.
2/5 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondod ne legyen pasi témában
3/5 anonim válasza:
Ha nyaralni mentek a telefonokat kikapcsolva hagyjátok otthon, ennyire egyszerű.
Egyébként tényleg nem értem én sem, hogy mit tudsz ezen fennakadni?!
4/5 anonim válasza:
Arról beszél, ami éppen foglalkoztatja, ez nem tudom, mitől lenne kóros. Főleg, hogy írod is, nemsokára ott fog dolgozni, és ez lesz a munkája, nyilván szeretne jó benyomást is kelteni.
Szerintem inkább neked is kellene valamit keresned, ami foglalkoztat, mert oké, hogy együtt vagytok a barátoddal, de az már tényleg kóros, ha neked a "barátom barátnője vagyok" jelenti az életed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!