Párom nagynénjének a férje kikezdett velem, ma eljöttek hozzánk és amikor a kislányukat tettem tisztába a szobában alámnyúlt. Mondtam neki, hogy ne csinálja de erre azt mondta, hogy egyszer úgyis lefekszem vele. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nem akarok balhét, elég zűrös család.2013. szept. 26. 20:17
2/17 anonim válasza:
A párodnak mindenképpen szóljál.
Nem feltétlenül kell az aládnyúlást is elmondani, ha eleg az, hvy nagyon kellemetlenül érzed magad, és ajánlatott tett...
4/17 Nemko77 válasza:
Az a szép... Jó családba házasodtál. Amúgy pofán vertem volna a helyedben - főleg mert fiú vagyok -, hogy térj észhez paraszt... Lépj fel kicsit keményebben, alázd meg kicsit. Nem szoktam egyáltalán ilyesmit tanácsolni, de ha tényleg nem tiszták akkor ilyen eszközhöz kell nyúlni, hozd kínos helyzetbe.
5/17 anonim válasza:
A páromnak mindenképp elmesélném, és megkérném, hogy többet ne hívja meg őket hozzánk, és segítsen távol tartani a pacákot tőlem.
6/17 anonim válasza:
Elmondanám a férjemnek, ha nem tenne semmit sem, illetve megvádolna, hogy hazudok, akkor elhagynám. Nem a levegőbe beszélek, ezt már megtettem az ex férjemmel amikor az apja kikezdett velem, és eszem ágában sem volt bedobni magam a közösbe.
7/17 A kérdező kommentje:
A párom szerintem azt mondaná, hogy azért csinálta a nagybátyja mert csinos vagyok.
2013. szept. 26. 20:29
8/17 anonim válasza:
Vágd pofán. Én simán pofán vágtam egy bácsit az utcán, amikor majdnem ilyet csinált. A keze már nem jutott el odáig, mert elmenekült. Ha megtörtént volna, a kezét is eltöröm.
9/17 anonim válasza:
A férjem ezt mondaná nekem, akkro megkérdezném, hogy ő is minden csinos nőnek ajánlatot tesz-e házas létére.
Ebbena esetben azért hozzátenném, hogy fogdosott is.
10/17 anonim válasza:
Aki csinos azt a normális ember megdicséri hogy nagyon csinos és nem alányul....szolj párodnak nehogy a pasi bekavarhasson valamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!