Mit tegyek Szerintetek?
Sziasztok 18 eves lany vagyok.
Anyukammal osszevesztem tegnap elott es egy samppnbol indult ki a vita hogy en nem dolgozom.
Es a fejemhez vagott dolgokat.
Es eltiltott a baratomtol.
Nem lathatom.
Probaltam beszelni vele konyorogtem neki barmitol eltilthat csak tole ne tiltson.
A valasza az volt " ez nem az o erdeke, hanem a tied, es ezert ne haragudjob ram ".
A baratom ma atakar jonni beszelni anyummal:'(
Mit tegyek?:(
Ha elmennek itthonrol azzal anyum cserban hagynam:(
Jobb ha a barátod nem megy át, mert az csak olaj lesz a tűzre.
Egy darabig húzd meg magad. Ne találkozz a barátoddal. Idővel anyud dühe is enyhül, és akkor majd újra találkozhatsz a barátoddal.
Debjarok suliba.
Rendesen.
Jovore erettsegizek.
Mondtam baratomnak ne jojjon at tegnapnota konyorgok neki de o csakazert is atfog jonni:///
Hiaba mondom neki:(
Mondtam anyumnak ma elkezdek munkat keresni csak had talalkozzak vele....se igy sem engedte.:(
Én anya vagyok. Nagy gyerekem van.
Egy biztos: Ha a lányommal összekapnék, és megtiltanám, hogy a barátjával találkozzon, ennek ellenére a barátja eljönne a lakásomra, olyan mérges lennék, hogy páros lábbal rúgnám ki a lakásból.
Onnantól kezdve aztán végképp nem lenne szívesen látott vendég.
Meg is magyarázom miért. Azzal, hogy a tiltásom ellenére a lányom továbbra is találkozik vele, sőt még el is hívja a lakásba, azt mutatja, hogy nem érdekli az anya "szabályai", és csak azért is ki tol vele.
Ezért is írtam, hogy ha átmegy a barátod csak olaj lesz a tűzre.
Ha egy anya mérges akkor adni kell pár napot/ hetet, hogy lenyugodjon. Utána már enyhébb lesz a hangulat, és nem lesz gond ha újra találkoztok.. De ha ajtóstul ront a házba a srác, végképp elveszíted azt az esélyt, hogy elfogadják, eljárhasson hozzátok.
Koszonom a valaszotokat
Nos ravettem ne jojjon mert tisztaba voltam/vagyok vele nagyobb baj lett volna belole. De o annyira szeret es ragaszkodik hozzam hogy csak arra tud gondolni latni szeretne engem:///
DE lebeszeltem rola.
Tudni kell apum kulfoldon dolgozik es sosincs szinte itthon es anyum egyedul nevel engem 4 eve a testveremmel. Talan ezert is ilyen szigoru a felfogasa.
Elmegyek majd dolgozni.
De nem feltetlenul tole kellett volna eltiltania:///
Minden esetre koszonom a valaszotokat:)
18 évesen akkor találkozol a barátoddal, amikor akarsz. Persze nem nálatok.
Érettségi lerak, meló keresés, albérlet. Ez a te életed, csak a tied. Éld!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!