Török Endre :D kérdése:
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mesélnék kicsit. Van Apukám és anyukám ők elváltak. Anyámmal élek közel a nagynénémhez apám messze él a nagynénémtől. Nagynénémmel régen nagyon jó kapcsolatunk volt (3 éve) ott él vele nagymamám is.3 éve csak akkor látogattam meg őket mikor apám vitt, azelőtt ugye még kicsi voltam nem tudtam vonatozni stb most tudok egy csomószor mondta néném menyek le.Most lementem mert unatkoztam meg minden megakartam őket látogatni és nagyon haragszik rám a néném mert ennyi ideig nem mentem... Bocsánatot kértem és mondta ne tőle mamától kérjek bocsánatot. Bocsánatot kértem tőle is ezután beszélgettünk minden és közölte velem hogy nem fognak eljönni a ballagásomra :((( én nagyon szeretném ha jönnének de nagyon haragszik rám. :( Mit csináljak? Mondta, hogy kezdjünk előröl mindent építsünk megint fel egy jó kapcsolatot ennyit mondott még :( De szerintem 1 hónap kevés hozzá hogy annyira jól csináljak mindent, hogy eljöjjenek! :)2014. máj. 3. 18:44
1/3 anonim válasza:
Még csak most lépsz a felnőttkorba. Nincs joguk a gyerekkori látogatásaid és annak hiányát számonkérni. Az anyukád döntése volt. Lehet nem is direkt nem vitt téged , hanem mert sok dolga volt és nem szánt időt utazgatásra. Te is mondhatnád a nagyidnak hogy miért nem látogatott meg többször? Hiszen az unokája vagy. Nem volt rád kíváncsi?
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak az ajándék miatt akarod hogy menjenek. különben tartottad volna a kapcsolatot velük rendesen....
3/3 anonim válasza:
nem mindenki anyagias nem magadból kell kiindulni,
én se tartok felhőtlen viszonyt a rokonokkal de ilyen fontos eseményekre biztos eljönnének, mert ha szeretnek ugy sem hagyná ki, kell nekik adni meghívot s ha mégse jöönek el akkor szarni a fejükre mert aki az egyik legfontosabb napodon egyedül hagy azt nem is érdekled igazán, meg amig gyerek voltál nem te szabályoztad meg h mikor mész, szidja a szüleidet h miért nem vittek többbet hpzzá, am ő is nyugodtan meglátogathatott volna téged, (ha nagyon szeretnéd h ott legyenek , mond meg h ezt kéred ballagási ajándéknak, h ajándék se kell csak h ott legyenek) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!