Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem hívnak párom kereszt...

-kauf- kérdése:

Miért nem hívnak párom keresztgyerekei keresztanyának?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon rosszul esik hogy csak a keresztnevemen szólítanak.4 éve vagyunk együtt párommal és most terhes vagyok.Párom szerint csak én reagálom túl.
2014. márc. 14. 17:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%
Làtom nem érted. .
2014. márc. 14. 18:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én keresztfiam sem hívja keresztapának a férjemet, mivel van neki már, az öcsém. A húga engem is keresztanyuz néha. 3 éves, ezt hallja a bátyjától. Gondolom párod esetében is a nem keresztgyerek a kisebb, és a nagytól tanulta. Férjemnek is van keresztlánya, még az elöttem lévö korszakból. Keresztnevemen szólít. A közös még nem beszél :)

Mi így tartjuk természetesnek. Szeretjük egymás keresztgyerekeit, nem ezen múlik. A mi szempontunkból (törödés, ajàndék) 3 keresztgyerek van, de cserébe nem várunk el ilyen megszólitást, szeretnek minket, ez böven elég

2014. márc. 14. 18:51
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is a nevükön szólítom a keresztszüleimet. Ebből soha nem is volt semmilyen probléma
2014. márc. 14. 19:26
 24/27 Passiflora ***** válasza:
82%

Sokadikként, de azért én is leírom:

Egyrészt nem vagy a keresztanyjuk (de ettől még ugyanúgy szerethetnek és kötődhetnek hozzád), másrészt ha az lennél, akkor is teljesen természetes lenne, hogy ne így szólítsanak, hanem a keresztneveden.

2014. márc. 14. 21:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a párodnak, túlreagálod. Nem mindegy hogy szólítanak? Főleg, hogy valóban nem vagy a keresztanyjuk? Amúgy mit számít ez? Attól nem fognak jobban vagy kevésbé szeretni.
2014. márc. 14. 23:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Csatkalakozom! Nálunk a gyereknek pl. a bátyám a keresztapja, a párom nővére pedig a keresztanyja. Így evidens,hogy a bátyám feleségét nem szólítja keresztanyunak.

De az én keresztlányom sem szólítja a férjem keresztapunak, hiszen még nem is voltunk házasok, amikor megkereszteltem!

2014. márc. 15. 07:07
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is a nevükön szólítom a kereszt szüleimet... Mellesleg ha nem te vagy a keresztanyjuk akkor ne is várd el
2014. márc. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!