Nem valamelyikőnket kéne felkérni keresztanyának?
Két bátyám van, mindkettő házas, egyiknél most jön a baba.
Van 2 húguk (én és a húgom).
Esküvői tanúnak is az először házasulandó bátyám a másik bátyámat és annak menyasszonyát(akkor még nem voltak házasok) választotta, és egyikőjük esküvőjén sem voltunk koszorúslányok.
Ráadásul most a baba keresztelőjével kapcsolatban sem gondolkodnak se rajtam, se a húgomon, felteszem itt is a másik bátyám mosmtár feleségén esik a választás. Nincs harag köztünk, nagyon rendes feleségeik vannak, de nekem és a lánytesómnak is rosszul esik ez. Nektek mi a véleményetek?
Bocsi, ha kicsit kacifántos lett a megfogalmazás.
Na most kicsit megnyugodtam.
A kislányunk keresztszüleinek egyik legjobb baráti párt választottuk.Mindenki el volt csodálkozva,hogy hát nem e testvéreket?????Megjegyzem öcséink vannak és egyiknek sincs tartós párkapcsolata.Eddig mindenki csak osztotta az észt,hogy családtagokat kell meg ilyenek.De ahonnan én származok,ott is inkább a jó barátokat hívják és akinek már stabil kapcsolata van,netán házas,azokat kérik fel keresztszülőnek.Meg ezen kívül,ez csak egy,olyan gesztus,semmi több.
Feltehetőleg azért, mert ők egy pár.
Nálunk a keresztanyuka a húgom lett, a keresztapuka meg a férjem bátyja, hát eléggé rossz hogy nem egy pár lett a két keresztszülő. A tesóm tökéletes keresztanya, de a sógorom nem sokat foglalkozik a gyerekkel. Míg ha a húgomnak lett volna KOMOLY kapcsolata, akit ismerünk és szeretünk, akkor ő és a párja lettek volna a keresztszülők, hogy EGYÜTT foglalkozhassanak a gyerekkel, mint keresztanya és keresztapa.
Egyébként nem tudom mennyi idősek vagytok, de keresztszülőnek lenni nagy elkötelezettség, mármint ha valódi keresztszülő valaki, nem csak névleges. A keresztszülő, aki szülő helyett szülő, akire rá lehet bízni a kicsit, stb. stb.
Tehát a kor és érettség is számít, valószínűleg egy érett, együtt élő házaspárt jobban meg mertek bízni ezzel az életük végéig járó feladattal, mint két fiatal csajszit. Attól még imádnak bizonyára titeket is, de a gyermeküket jobban rá merik bízni egy érett házaspárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!