Nem valamelyikőnket kéne felkérni keresztanyának?
Figyelt kérdés
Két bátyám van, mindkettő házas, egyiknél most jön a baba.
Van 2 húguk (én és a húgom).
Esküvői tanúnak is az először házasulandó bátyám a másik bátyámat és annak menyasszonyát(akkor még nem voltak házasok) választotta, és egyikőjük esküvőjén sem voltunk koszorúslányok.
Ráadásul most a baba keresztelőjével kapcsolatban sem gondolkodnak se rajtam, se a húgomon, felteszem itt is a másik bátyám mosmtár feleségén esik a választás. Nincs harag köztünk, nagyon rendes feleségeik vannak, de nekem és a lánytesómnak is rosszul esik ez. Nektek mi a véleményetek?
Bocsi, ha kicsit kacifántos lett a megfogalmazás.
2012. júl. 21. 16:27
11/11 anonim válasza:
Szerintem meg ne akarjatok ezen is megsértődni kit választanak, örüljetek egyáltalán egészséges az a baba aztán a többi. Azt választják akit akarnak, aki stabil kapcsolatban van aki alkalmas rá, akit közelebb éreznek hozzájuk erre a szerepre. Ez van, majd vissza bosszulod hugicával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!