Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos a felháborodásom, hogy...

Jogos a felháborodásom, hogy a lányom a kutyára szórja el a pénzt?

Figyelt kérdés

Legutóbb mikor a lányoméknál voltam látogatóban,felfigyeltem a komódon egy számlára,kutyaeledel 16000ft.-Majdnem elájultam! A lányom minimálbért keres a vejem sem sokkal többet,múltkor a lányom panaszkodott,hogy nem tudott idén télikabátot venni magának.De a kutyának meg ilyen drága eledelt vesz? - Elhiszem én,hogy szereti a kutyáját,meg okos kutya,-bár engem soha nem akar beengedni a lakásba,pedig hetente lát,igazán megtanulhatta volna már,hogy ki vagyok.

A lényeg,hogy mindig másra szórja el a pénzét,kamaszlányunokámnak vesz bakancsot,holott van neki tavalyról, fiúunokámnak mobilt,a réginek semmi baja.

Ennyi pénzből öt kabátra is futotta volna.Ha szóváteszem akkor megsértődik.Talán nincs igazam?

2014. febr. 10. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
88%

A felnőtt lányod nem kér tőled pénzt, így semmi közöd ahhoz, hogy a férjével együtt mire költenek.

Ekkora kiszerelésű táp ennyibe kerül.

Te kidobnád a kutyát? Nem csodálom, hogy nem szeret. A kutyák nagyon jó emberismerők.

2014. febr. 10. 23:58
 32/73 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom a lányod a kutyájától több szeretetet kap mint tőled.Ha a kutya kölyök korától ezt a tápot kapja akkor hozzászokott és lehet,hogy próbáltak olcsóbbra áttérni csak nem sikerült.Lehet,hogy te nem szereted az állatokat,de másoknál meg családtag,szerinted milyen anyának gondolnák az unokáid a lányod ha csak úgy "megválik" a kutyától? -Ilyet csak beteg ember tesz. Nem a te pénzed költi! Remélem a kutya a következő"véletlen számla nézegetésnél" fenékbe harap!
2014. febr. 10. 23:58
 33/73 anonim ***** válasza:
33%
XD
2014. febr. 11. 00:03
 34/73 anonim ***** válasza:
81%

tesco: Butcher's száraz kutya eledel, akciósan (24% kedvezmény) 500ft/kg nem akciósan 800ft/ kg

Chapi 500 ft/kg

Friskies 600 ft/kg

Frolic 1124ft/kg

Pedigre 650ft/kg

Darling 466ft/kg

Tescos 278ft/kg

Royal Canin Maxi kutyának 17 ezer/15kg

és a royalt kivéve a többi az kb sült krumpli +kóla kutya verzió.

2014. febr. 11. 00:10
 35/73 anonim ***** válasza:
75%

1) Semmi közöd hozzá, hogy egy család hogyan osztja be a pénzt

2) "Csak ilyen helyzetben én biztosan megválnék a kutyától"

Bocsánat, az első gondolatom erre az volt, hogy addig ütném a fejedet a falba, amíg még élsz...ne vedd komolyan, csak az első indulat volt, de gondoltam, megosztom veled, hogy megértsd, hogy miért gondolom rólad, hogy egy utolsó, mocskos sz*rházi vagy, aki legjobban tenné, ha az életben többé meg sem szólalna. Ennél visszafogottabb most nem tudok lenni.

2014. febr. 11. 01:59
 36/73 anonim ***** válasza:
70%
Elnézést, túlreagáltam, de nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen emberek, amilyen te vagy, drága kérdező...
2014. febr. 11. 02:18
 37/73 anonim ***** válasza:
86%

Hamarabb dobatnad ki a kutyajukat, az unokadnak nem hagynad h cipot vegyenek minth megeroltesd magad es mondjuk te segits nekik! Amit nem is kert mert megoldja nelkuled is es nem tart igenyt rad. Szerintem egyertelmu ki itt a felelos anyuka es ki nem! Pofatlanul beleszolni masnak az eletebe ugyh fuled botjat se mozditod csak jossz ide idegeneknek arcoskodni! Szanlomra melto vagy, a lanyoddal le a kalappal, nem tudom honnan lett ilyen becsuletes ember, de h nem az anyjatol tanulta az is biztos. Bar lehet te voltal az elrettento pelda.

Van gyerekem, van kutyam. A kutyus hamarabb lett meg mint a gyerkoc. Csaladtagkent kezeljuk. 6 honapos volt a kutyus mikor kiderult h baromfi allergiaja van. Nagyon oda kell figyelnem az etkeztetesere. Es kepzeld nem teher, sot anyoso. Es anyukam is megerti h szeretjuk ot, soooot mondok jobbat imadjak a kutyust es o is oket! A lanyomrol nem is beszelve! Senkinek eszebe nem jutott meg h valjak meg tole. Ha vki epp vigyaz ra mert olyan helyre utazunk gondosan figyelnek a taplalkozasara. Egy ember aki vallal egy kutyat igenis felelosseggel tartozik iranta. Nem mint egy hasznalt gatyat fogjuk es kidobjuk ha mar meguntuk, vagy sokba kerul.

Te az unokaidat is szivesen kipenderitened ha uj holmi kell, el tudom kepzelni mennyi midnent adtal meg eleted soran a alanyodnak.

Irtad h tonkrement a vallalkozasuk, ennek ellenere talpra alltak es elnek, lehet nem angy labon de ami tole telik megadja a csaladjanak meg ha neki nem is jut mindig. Vegyel peldat es esetleg tanulj belole.

2014. febr. 11. 06:10
 38/73 anonim ***** válasza:
77%
Szia .Nem fogok itt fröcsögni rád, csak annyit írok ha szeretnél a lányodékkal jó viszonyt ápolni ,ne üsd bele az orrod a dolgukba . Ők úgy élnek ,ahogy nekik jó ,arra költenek ,amire akarnak . A kutya eledelért egyáltalán nem ok az az összeg .. .Azt a mennyiséget nem egy hét alatt eszi meg . Bevallom egyáltalán nem volt szimpatikus amikor arról írtál ,a kutyától kéne megválni !!! Ami hülyeség ,hogy nem kell a rokon gyerekekre annyit költeni .. de arra is rájönnek majd úgyis maguktól .
2014. febr. 11. 06:39
 39/73 anonim ***** válasza:
84%
Nem jogos a felháborodás....ha segíteni akarsz a családodnak,és jó pontot szeretnél,akkor vedd meg Te a kutyatápot,és mond a lányodnak,hogy a felszabadult összeget költse magára...itt látszódna a jóindulatod...addig míg csak sipítozol,és megkérdőjelezed a döntését,addig a rosszindulatod jön ki....és az hogy a kutyát kirakatnád vele....hát...inkább haraptad volna le a nyelved....szégyen hogy EMBERNEK tartod magad....viszont gratulálok a lányodhoz,hogy nem rád ütött...
2014. febr. 11. 07:20
 40/73 anonim ***** válasza:
56%
16 ezerért te nem hogy több kabátot kapsz, hanem egy normálisat se.
2014. febr. 11. 07:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!