Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Régen utált menyt agyon...

Régen utált menyt agyon ajnároznak, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy előző házassága. Miután mi összejöttünk és megismert az apja és a testvére, nagyon jó kapcsolatba kerültem velük. Sokszor kifejtették, hogy ők mennyire örülnek, hogy én vagyok az új párja az akkor még csak leendő férjemnek, mert engem hogy kedvelnek, mert kedves vagyok, ellenben a volt feleséggel nem volt jó a kapcsolatuk, undok, ellenséges teremtés, a férjemmel is mindig milyen rosszul bánt.....

Férjem is többször mesélte, hogy mindig is nagyon hűvös volt a viszony az apja, a testvére és az exfelesége között. Szívből utálták egymást, kölcsönösen.

Mi összeköltöztünk, közben továbbra is a férjem családjával jó volt a kapcsolatom, konfliktusunk nem volt, örültem a jó viszonynak.

Viszont ők egyszer csak elkezdték ajnározni a volt feleséget, egyszer csak összejárnak vele, kedves rokon lett. Nem zavar, de nem értem. Elgondolkodtam, talán csalódtak bennem, de a férjemmel jó a kapcsolatunk, összeházasodtunk, gyermekünk is született, boldogok vagyunk és a férjemet is mindig arra ösztönöztem, hogy legyen jó viszonya a családjával. Velem nagyon kedvesek, nincs gond. A sógornőm nemrég mondta is, hogy hülye lenne a férjem, ha elhagyna engem. Nincs erről szó, csak hasonló témáról beszélgettünk. Mégis ez már 10 éve így megy, a régen utált ex lett a szívük közepe.

Egy valami zavar, hogy folyton emlegetik, mesélnek róla nekünk, minket pedig nem érdekel és kellemetlen, hogy hozzák-viszik a híreket. Férjemet is zavarja. Meg az zavar, hogy nem értem az okát? Szerintetek miért lehetett ez a nagy fordulás bennük?

Köszönöm az ötleteket, talán nektek jobb a meglátásotok:)

2014. jan. 10. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

10 év alatt az ember sokat változik.

Lehet, hogy véletlenül összefutottak, elkezdtek beszélgetni, és már szót értenek egymással. A viszony is más lett, mert a meny anyós szerepből kikerültek, csak a barátnőt látják már.

Persze értem én, nekem se tetszene ha apuék összejárnának az exemmel, nem ám ha anyósomék a férjem volt barátnőjével, de hát ezt ugye nem lehet befolyásolni. Amíg nem hívják meg a közös családi eseményekre, és titeket kihagynak belőle, szerintem hagyd a fenébe.

2014. jan. 10. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Van az előző házasságból gyerek?
2014. jan. 10. 14:17
 3/14 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, igazad van, megszűnt a meny és sógornő viszony, ez más színbe hozza a kapcsolatot. Hát igyekszem nem foglalkozni vele:) Köszönöm!

Második válaszoló: van gyerek, de nem közös, csak közösen nevelték egy ideig. Az exfeleség első házasságából született.

2014. jan. 10. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajnos nemtudom a választ.Mert nálunk is ez volt amikor szétmentek.Szidták apósék mint a bokrot,engem meg ajnároztak.Csak aztán az ex nem engedte az unokát hozzájuk és elkezdték nyalni a seggét neki.Azóta mehet az unoka amikor akar.
2014. jan. 10. 14:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk szerethetik a nem közös gyereket is, de ha arra gondolok, hogy a sógornőm a mi közös gyerekünkre egyáltalán nem kíváncsi és hidegen hagyja, akkor kizárt, hogy ez lenne az ok.
2014. jan. 10. 14:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy manipulátorok!Ez egy veszélyes játszma.Fontos lenne közösen kijelenteni(a férjeddel együtt)a rokonság felé,hogy A VOLT NEJ MÚLTIDŐ!!És nem akartok róla hallani.Jogilag és érzelmileg sem rokon már.Közös gyerek nincs.
2014. jan. 10. 15:15
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os, köszönöm szépen! Ezt mindenképp meg fogom tenni! Ezt most nagyon elhatároztam:), hogy ha legközelebb lehetőség adódik, ha megint említik, meg fogom kérni, hogy ne legyen ilyen ezután.
2014. jan. 10. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit.Fontos, hogy a Pároddal együtt mondjátok a szemükbe!!
2014. jan. 10. 15:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Rendben. A férjem partner lesz ebben, őt is zavarja, és ki szokott állni mellettem. Köszönöm:)
2014. jan. 10. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Vannak olyan emberek, akik utólag jönnek rá, hogy az jó volt.

Ha szerencséd van nem jobb nálad.

De nekem az a véleményem, hogy most hogy látják a különbséget közted és az ex között, hirtelen ráébredtek, hogy az jobb volt.

Ezek az emberek olyanok, hogy pont amiben benne vannak, az nem jó annyira, szerintük, az előző jobb volt.

Egyik 45 éves rokonom nőtlen, mindig mondja, hogy a most aktuális tündérke miért nem jó és az 5 évvel ezelőtti de kár hogy már házas mert az jobb volt, épp milyen gatya van rajta azt az exet dicsére.

Szánalmas pitiáner emberek.

2014. jan. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!