Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem nagyon régen kamionoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyon régen kamionozik. Már megtehetné, hogy abba hagyja, mert már nincs hitelünk, én is dolgozok, találna itthon magának olyat, ahol lenne családi életünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De ő nem akarja ott hagyni,világ életében csavargott.Kamionozás előtt külföldön dolgozott.Húsz évesen hozzá mentem,és utána el kezdte ezt az élet módot.Eleinte jó volt,mikor haza jött kirándultunk,sok programot csináltunk.De most már egyre rosszabbúl viselem,most karácsonykor se lesz itthon,azt mondta bevállalja ezt a fuvart.Mit tegyek? Váljak el tőle? Beszélni már nem lehet vele.Csak bele gondolok,hogy 40 évesen kezdjek új életet...
2013. dec. 11. 12:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha ő ezt az életet szereti, nem hiszem hogy tudsz mit tenni.
2013. dec. 11. 12:53
 2/30 anonim ***** válasza:
53%
Menj vele te is
2013. dec. 11. 12:56
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

Neki is nehéz lehet ennyi év után változtatni. Ez a világot ismeri, szereti csinálni, jól csinálja.

Kezdjen el valami bizonytalant? Lehet, hogy fél a változástól.

Sajnos pedig csak az az egyetlen megoldás, hogy megbeszélitek. Csak ne kérd számon, meg ne mondd meg hogy mit csináljon, csak érdeklődj, hogy mik a tervei, meddig szeretné ezt csinálni, gondolkodik-e esetleg valami másban.

Ha egyébként minden rendben, szerintem csak ezért nem váljatok el.

2013. dec. 11. 12:56
 4/30 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet. Az enyém nem kamionozik, de a munkája miatt keveset van otthon, és nehezen viselem. Csak az lehetséges, ha kompromisszumot köttök.

Kérd meg, hogy a karácsonyi fuvart ne vállalja be. Én szépen megkértem, hogy Karácsonykor ne dolgozzon, és úgy is tesz. Másként nem bírnám. Így is nagyon nehéz.

És még azért bírom elviselni, mert annyira szeretem.

2013. dec. 11. 13:00
 5/30 anonim ***** válasza:
33%
Azt dolgozik , amit szeret. Ha most benyomorítanád egy irodába, belebetegedne. Így ismerted meg, így szeretted meg. Miért válnál el? Most kuttyognál párt keresni- találnál egy otthonülőt, de azért az nem ugyanaz, nem tud ugyanaz lenni, mint akivel 20 évesen összekötötted a életed.. Karácsonyt is ki lehet bírni, még ha messze is van - ha tudod, van valaki, akivel szeretitek egymást, kitartotok jóban-rosszban.
2013. dec. 11. 13:00
 6/30 anonim ***** válasza:
61%

Az én férjem is kamionsofőr, de esze ágába se lenne a karácsonyt bevállalni.

Nem akarlak elkeseríteni, de az utolsó 2 eset ami az ismerőseimmel történt, rosszul végződtek.

Ott is azt mondta a férj, hogy fuvarba megy karácsonykor, holott az új nővel töltötte az ünnepeket.

Kamionos feleségnek lenni nem egyszerű. Nálunk szelídültek a dolgok, már csak rövid távon viszi az árut, olyan munkája van amivel minden este itthon van. Igaz ehhez el kellett költöznünk 250 km-t, de megérte.

A helyedbe ránéznék a körmére.

A válás jó megoldás lehet, mert ha belegondolsz egyedül élted az életed. Az, hogy a férj hétvégente vagy kéthetente hazajár nem elég. A férjemnek mindig azt mondtam, amikor még nemzetközizett, hogy ennyi erővel amíg ő távol van, lehetne normális kapcsolatom. Ez nem élet hosszú távon.

A férjem most tervezi, hogy visszaül a pénz miatt max 3 hónapra, de ez így más. Nem egy életet akar így eltölteni.

40 évesen nem vagy még idős egy cseppet sem, miért ne lehetne új életet kezdeni. Ha nem vállal itthon munkát, akkor hajrá. Neked is kijár egy társ akire nem csak anyagilag számíthatsz.

2013. dec. 11. 13:01
 7/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak hát nekem is lennének terveim munkával kapcsolatban,amit meg én szeretném csinálni,és azt mondja hogy nem!Hiába mondtam neki,hogy karácsonyra legalább legyen itthon azt mondta nem lehet.De lehet,már én se bánom hogy nem lesz,tényleg eltávolodtunk egymástól.
2013. dec. 11. 13:07
 8/30 anonim ***** válasza:
6-os, nekem is az új nő jutott eszembe...
2013. dec. 11. 13:09
 9/30 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Azért ahhoz, hogy megtudjam mi van a háttérbe, csak mondanám neki, hogy

- én is ráérek, töltsük együtt az ünnepet. Elkísérlek. Erre vajon mit válaszolna?

2013. dec. 11. 13:14
 10/30 anonim ***** válasza:

ültessétek a fülébe a gyanakvás bogarát! szuper.

Mehet 40 évesen kutyagolni pasik után - majd jól kihasználják -

2013. dec. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!