Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem nagyon régen kamionoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyon régen kamionozik. Már megtehetné, hogy abba hagyja, mert már nincs hitelünk, én is dolgozok, találna itthon magának olyat, ahol lenne családi életünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De ő nem akarja ott hagyni,világ életében csavargott.Kamionozás előtt külföldön dolgozott.Húsz évesen hozzá mentem,és utána el kezdte ezt az élet módot.Eleinte jó volt,mikor haza jött kirándultunk,sok programot csináltunk.De most már egyre rosszabbúl viselem,most karácsonykor se lesz itthon,azt mondta bevállalja ezt a fuvart.Mit tegyek? Váljak el tőle? Beszélni már nem lehet vele.Csak bele gondolok,hogy 40 évesen kezdjek új életet...
2013. dec. 11. 12:48
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Szerintem írj egy listát, mi szól a házasság mellett, és mi ellene, és amelyik a hosszabb, úgy dönts!

Lenne egy kérdésem: mennyit keres nettó egy kamionos? Sógorom is ezt csinálja, de a rákos anyósomat nem támogatja, mi meg egy fizetésből próbáljuk fizetni a gyógyszereket-60000 FT/hó, de a számláink már nincsenek befizetve.Gondoltam, karácsonykor megmondom a véleményemet neki, de ha nem keres, csak keveset, akkor még meggondolom, mert lehet ez is az ok, vagy egyszerúen nem törődik mással.

2013. dec. 11. 14:34
 22/30 anonim ***** válasza:
Nagyon változó, hogy mennyit keres egy kamionos. Aki magyarba van bejelentve, az kb 200.000-et, aki ausztriába, és sokat hétvégézik, kb.2500 eorot. Nem mindegy, hogy hol dolgozik.
2013. dec. 11. 14:37
 23/30 anonim ***** válasza:

"írj egy listát, mi szól a házasság mellett, és mi ellene, és amelyik a hosszabb, úgy dönts! "

Ön mérlegképes könyvelő?

2013. dec. 11. 14:37
 24/30 A kérdező kommentje:
Jól keres,de ha azt nézzük,hogy csak két-három hetente jön haza hétvégén 2 nap,akkor az már nem olyan nagy összeg.Tele van a hó cipőm!Amúgy nem hiszem hogy lenne nője.De persze ez hülyeség.
2013. dec. 11. 14:42
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem csak ő a hibás hanem te is! Az egész életét végigdolgozza hogy jól éljetek és hálából elhagyod? Ilyen feleséget a népnek! Persze megértem hogy ritkán látod és egy nőnek szüksége van a törődésre. Ő is elszállt, de ha nem csal meg, nem ver át akkor ülj le vele beszélgetni és mondd el hogy helyezzen téged a munka elé, vállaljon kevesebbet. Nem kell azonnal válni ha valami nem működik
2013. dec. 11. 15:22
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem értelek,én is dolgoztam,mellette a gyereket neveltem kert,kocsi ,mindent én intéztem.Nem az én választásom volt.Én engedtem,hogy azt csinálja amit szeret,én nem csinálhattam azt amit akartam.
2013. dec. 11. 15:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Itt a legtöbben fordítva ülnek a lovon!!

Mindenre csak azt szajkózzák, hogy váljál el.

A szomszédom kamionos. Ahányszor elindult, az asszony már repült is a szeretőjéhez.

Vagyis nem törvényszerű, hogy a pasi lép félre.

Amúgy mennyi esélyed lenne 40 valahány évesen, egy neked megfelelő pasit találni?

Csak bemész a pasiboltba és leveszel egyet a polcról???

2013. dec. 11. 15:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül szeretnék új pasit,csak normális életet.
2013. dec. 11. 15:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Kb. 10 év a vízválasztó. Ha addig nem hagyja abba valaki, akkor sofőr marad, ebből nem lehet kiszállni.
2013. dec. 12. 21:27
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon jól tudom,hogy soha nem fogja abba hagyni.
2013. dec. 13. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!