Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nagyon régen kamionozik. Már megtehetné, hogy abba hagyja, mert már nincs hitelünk, én is dolgozok, találna itthon magának olyat, ahol lenne családi életünk. Mit tegyek?
Szerintem írj egy listát, mi szól a házasság mellett, és mi ellene, és amelyik a hosszabb, úgy dönts!
Lenne egy kérdésem: mennyit keres nettó egy kamionos? Sógorom is ezt csinálja, de a rákos anyósomat nem támogatja, mi meg egy fizetésből próbáljuk fizetni a gyógyszereket-60000 FT/hó, de a számláink már nincsenek befizetve.Gondoltam, karácsonykor megmondom a véleményemet neki, de ha nem keres, csak keveset, akkor még meggondolom, mert lehet ez is az ok, vagy egyszerúen nem törődik mással.
"írj egy listát, mi szól a házasság mellett, és mi ellene, és amelyik a hosszabb, úgy dönts! "
Ön mérlegképes könyvelő?
Itt a legtöbben fordítva ülnek a lovon!!
Mindenre csak azt szajkózzák, hogy váljál el.
A szomszédom kamionos. Ahányszor elindult, az asszony már repült is a szeretőjéhez.
Vagyis nem törvényszerű, hogy a pasi lép félre.
Amúgy mennyi esélyed lenne 40 valahány évesen, egy neked megfelelő pasit találni?
Csak bemész a pasiboltba és leveszel egyet a polcról???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!