A Kúriának, régen a Legfelsőbb Bíróságnak miért nincs, nem volt női tagja? Vannak olyan híresebb, jó bírónők itthon?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 11:10
2/6 anonim válasza:
Ha nem zavar, a Legfelsőbb Bíróság (a mai elvezése más) elnöke nő. Orbánné barátnője.
3/6 anonim válasza:
a Kúriának (LB) nem nő az elnöke, soha nem volt nő
tagjai között van és volt is nő
Handó Tünde (Szájerné) az Országos Bírói Hivatal elnöke
az nem az LB!
4/6 anonim válasza:
Szerintem alapvetően Magyarországon minimum fele-fele a női és férfi bírók aránya, de pl. ahol én sokat tárgyalok (PKKB), ott speciel több szerintem a női bíró...
A Törvényszéken is inkább nőkkel szoktam találkozni a tanácsban is.
5/6 anonim válasza:
"Ha nem zavar, a Legfelsőbb Bíróság (a mai elvezése más) elnöke nő. Orbánné barátnője."
Nem zavar, hogy Darák Péter (a Kúria elnöke) kicsit se nő és kicsit se Orbánné barátnöje?!?!
6/6 anonim válasza:
A válaszoló az OBH-van keveri. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!