Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem mióta bölibe jár...

2 évesem mióta bölibe jár sokkal hisztisebb és verekedősebb itthon mint régen eddig próbáltam neki elmagyarázni neki hogy ez nem jó meg h fáj hasonlók. Mi ilyenkor a helyes eljárás? Mit tudok csinálni hogy leszokjon erről?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a bölcsiben szabályok vannak, amit be kell tartani.

Otthon meg kiéli magát. Neveld, magyarázz neki.

2011. szept. 13. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagy változás ez az életében így vezeti le a stresszt, légy következetes és idővel elmúlik megszokja a helyzetet.
2011. szept. 14. 00:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is bölcsibe jár, ő 20 hónapos. A bölcsibe egész nap vidám, jókedvű és szórahajló - mire hazaérünk már nyűgösebb, nyafizik, sehogy se jó - én arra fogom, hogy olyankor jön ki rajta a napi "stressz", a fáradtság, és itthon a családi biztonságban meri vállalni, ahol tudja, hogy megkapja a nyugtatást.
2011. szept. 14. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pont azért csinálja,mert a bölcsiben nem szabad.Adj neki időt,ez el fog múlni,az én fiam is ilyen.Nekem a védőnő mondta,hogy erre lehet számítani egyes gyerekeknél.de ez el fog múlni,amint megszokja rendesen a változást.Persze attól még mond neki,hogy nem helyes amit csinál,de türelem.
2011. okt. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!