Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nagyon régen kamionozik. Már megtehetné, hogy
abba hagyja, mert már nincs hitelünk, én is dolgozok,
találna itthon magának olyat, ahol lenne családi
életünk. Mit tegyek?
Egyébként az tényleg jó ötlet, ha el tudnád kísérni.
2013. dec. 11. 13:16
12/30 A kérdező kommentje:
Volt,hogy mentem vele,ezzel nem tudnám lebuktatni.
ja12... kamu a kérdés, ugye?
2013. dec. 11. 13:23
Valahol érthető mindkettőtök álláspontja.Nem kényszerítheted férjedet , hogy abbahagyja a kamionozást. Viszont Neked ugyan úgy meg van a jogod ahhoz , hogy úgy éld az életet ahogy szeretnéd(persze bizonyos értelemben figyelembe véve mások igényeit).Tehát ha neked úgy van kedved akkor menj szórakozz kapcsolódj ki, egyedül, vagy barátokkal.No és ha éppen akkor van kedved , vagy programod amikor éppen a férjed otthon lenne, ne csinálj belőle problémát.Ha igazán fontos vagy a férjednek akkor biztos talál megoldást ., hogy mindkettőtöknek jó legyen.Ragaszkodhat a megszokásaihoz, te pedig ragaszkodhatsz a változáshoz, a saját életedet illetően.Nem kell neked otthon ücsörögve várnod a férjedet.Ha nem lehet vele beszélni, ha nincs már közös programotok akkor valójában mit vár tőled? Ha hazajön a munkából legyen tiszta ruha , tiszta lakás , meg kaja esetleg szex?Mert ha csak erre van szüksége, akkor jobban teszed, hogy ha elkezded élni az életed.
2013. dec. 11. 13:26
15/30 A kérdező kommentje:
Sajnos annyira megszoktam a magányt,hogy már a barátnőimmel sincs kedvem találkozni.Főleg most,hogy már hideg van. Nyáron még néha össze jövünk grillezni,beszélgetni.Sokat járok motorozni,de csak egyedül.
16/30 anonim válasza:
Menj el vele karácsonykor! :) vagy vannak gyerekek? :) Nem tudnának rájuk vigyázni addig a nagyszülők?
2013. dec. 11. 13:47
De miért kéne lebuktatnod? A kérdés nem arról szólt, hogy megcsal, le kéne buktatni, csak arról, hogy túl sokat dolgozik.
Menj vele Karácsonykor, így együtt tudjátok tölteni az ünnepeket.
2013. dec. 11. 13:49
Ahogy utaltál rá, lehet hogy ha otthon lenne karácsonykor akkor is magányosan éreznéd magad.Akkor pedig mégiscsak össze kéne hozni valahogy a beszélgetést.Ha látod az esélyét a változásnak ha nem. Többször hallani, általában férfiaktól, hogy nem akar beszélgetni, nincs kedve "lelkizni".Ha erről lenne szó a férjed részéről is, akkor nyíltan mondjad meg neki, hogy már gondolatban felmerült benned, hogy hogy ha nem tudtok közeledni egymáshoz, akkor elválnál.Ez talán zsarolásnak tűnik, de mennyivel jobb amikor a másik egyáltalán nem vesz bennünket komolyan.
Egy nő ismerősöm sokszor mondta a férjének, hogy szeretne beszélni vele a kapcsolatukról.A férj mindig elzárkózott, azt szokta mondani , hogy "fontosabb dolga van mint hogy a feleségével lelkizzen". A nő egy idő után berágott és elvált a férjétől. A férj ezek után teljesen összeomlott.Elgondolkodtató.Mond el őszintén ahogyan érzed a dolgokat.
2013. dec. 11. 13:51
a kamionozas az "betegseg",aki mar csinalja 20evig,az soha nem fogja abbahagyni.
2013. dec. 11. 13:51
20/30 A kérdező kommentje:
Beszélni,'lelkizni'nem lehet vele,mikor mondtam neki hogy el akarok válni,hatalmas patáliát rendezett.Különben már legalább 4 -szer beadtam a válópert,csak nem lett belőle semmi.Karácsonyozni nem akarok vele kint,a hugyos parkolóban,az az ő világa.A lányom már nem él velünk.
Kapcsolódó kérdések: