Miért nem kaphatom meg azt, amit már nagyon régen meg kellett volna?
Mindig megvan az oka, hogy nem éppen azt adja az élet, amire azt gondoljuk, hogy szükségünk van. Ez ellen lehet küzdeni, de leginkább felesleges. Ha körbe néz az ember, akkor látja azt maga körül, amit ő nem kapott, meg és ez frusztráló, persze, de hidd el, hogy azoknak az embereknek más hiányossága van az életében.
Más az, ami nekik okoz ekkora fájdalmat. Mindig beéri az ember a saját boldogságát, és akkor érti meg, hogy miért nem lehetett az övé akkor. Ebben gondolkodj, és hidd el, hogy könnyebb lesz! Mindig a vágyaink hajtanak előre, és ettől tudunk fejlődni is :)
Akkor kapsz meg valamit az életben, amikor végleg lemondasz róla!
Ezt én is tapasztaltam. Régebben volt egy rövid kapcsolatom egy pasival, aki nem akart elköteleződni, így hamar vége lett a dolognak. Nekem sokáig fájt érte a szivem, vártam hogy jelentkezzen. Elmúlt majd egy év, mire sikerült túl tenni magam a csalódáson, lemondtam róla. Erre mit ad Isten, újra megjelent az életemben, megint találkozgatunk.
Szóval, csak ki kell várni...
Tanácsokhoz valódi problémára van szükség, nem csak egy kőre, amit unalmadban vagy dühödben behajítasz a tóba és várod a hullámokat.
Miért gondolod azt, hogy valamit (vagy bármit is) már nagyon régen meg kellett volna kapnod? Lehet, hogy még nem vagy rá érett, hogy megkapd, vagy soha nem leszel rá érett, hogy megkapd.
Tudod, mint mondott Buddha? "Az elvárások a csalódások forrásai."
Szóval, mi a konkrét problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!