Miért kell nekem elviselni nővérem idegesítő fiát az ünnepek alatt? Titeket nem zavarna ez?
Zárd be a szobádat és slussz!
Az édesanyád majd vigyázz az unokára, ne felejtsd el hogy majdanán neked is jól fog esni!
Én is rengetegszer vigyáztam az unokahugomra. Nem tudom, hogy a nővérem fog e vigyázni az én gyerekemre.
De! Én szóltam előre, hogy a szobámba nincs bejárás ha nem vagyok otthon.
Nem engem nem zavarna...sőtbörülnék neki, de ez én vagyok
Téged viszont zavar, neked nem kötelességed a gyerekkel foglalkozni, tegyék a nagyszülei(szüleid)
Fogod magad és elmész otthonról, hány éves vagy, hogy álandóan azt csinálod még mindig amit anyu-apu mond?
A 11 évest én is itthon merem hagyni a 10 évessel, de ha arról van szó hogy napokig teljes munkaidőm alatt, azért az más. Tudnak maguknak szendvicset csinálni, de a főtt ételt már nem szeretem, ha melegítik, a sütőbe ne nyúlkáljanak. A lábasaim és serpenyőim a nagy nehéz (mert jó minőségűek) fajták, ha nem jól fogja, a villanytűzhely lapját úgy szétveri ha leejti, mint a szél. Már majdnem én is megcsináltam...
Úgyhogy mivel nem egy napról van szó, hanem szinte egy teljes hétről, így érthető, ha olyan helyen szeretné hagyni a gyereket, ahol nem egész nap egyedül unatkozik magában és legalább meleg ételt kap.
A nagyszülők a saját lakásukban meg miért ne lehetnének együtt az unokákkal.
Azt beszéld meg velük, hogy ne menjen a szobádba és ne turkáljon ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!