Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Már régóta ez folyik itthon! Nagyon sz@r itthon lennem, és amikor csak tudok elmegyek a városba, mert ha itthon vagyok csak a baj van! Nagyanyám itt van velünk a nap kb 8-9 órájába, mert ő vigyázz az öcsémre, míg anyámék dolgoznak...Vele eddig semmi baj nem volt, megvoltunk egymás mellett...Nem volt soha valami jó a viszonyunk, na de nem ez a lényeg, hanem az hogy anyám is és nagyanyám is folyton folyvást mindenbe belekötnek..Főleg nagyanyám!!Telefonálok valakivel minden 2 percenként megkérdezi hogy ki az? Kivel beszélsz? és miután leraktam megkérdezi, hogy Na mit mondott? Hova mentek? Mikor mentek? stb...Szóval túlzottan kíváncsi és már nem tűröm, de ha meg ahogy ők mondják "visszapofázok" akkor meg már világvége, meg hét, nap...:@ Szóval mindent el kell tűrnöm. Ok én megértem, hogy öreg meg minden, de akkor is van MAGÁNÉLETEM!!! Szóval nagyon idegesít! De a múltkor már nagyon betelt a pohár, mikor telefonálok a barátnőmmel és hát a fiúkról volt szó és nagyanáym HALLGATÓZOTT!!! Szóval na ha rátartozna nem a barátnőmnek mondtam volna el, hanem neki, és másnapra már az összes szomszédunk tudta...Szóval szerintem ez már egy kicsit több, mint felháborító...:/ Na és ez volt az utolsó csepp!!! Akkor úgy meg mondtam neki a magamét, hogy hazament. Kész ő fogta magát megsértődött és hazament, még neki állt feljebb! Aztán másnap elkezdett panaszkodni anyámnak és úgy csürte-csavarta a szavakat hogy végül én lettem a gonosz meg a rossz! Nagyon idegesít és már nem tudom, hogy mi legyen... Befogok dilizni szép lassan. :/ Valaki tudna valami tanácsot adni?? Fontos lenne...

14L

2013. júl. 4. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

és tényleg te vagy a rossz. Hogy jössz Te ahhoz, hogy úgy megmond a magadét a nagymamádnak. Nem egy szigorú az apám, de a fogamat kiverte volna, mikor megemelem a hangom a nagymamámra. Kinek képzeled Te magad kislány?

Ha titkos telefonod van, vonulj félre, vagy beszéld meg személyesen a barátnőddel!

2013. júl. 4. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Pedig te vagy a rossz. A nagymamád talán zárkózzon be a WC-be, és énekeljen, hogy véletlenül se hallja egy foszlányát se a te fiúkról szóló szupertitkos dumádnak? és még neked áll feljebb? Ha annyira nagylány vagy, hogy "nem tűröd", akkor fogd magad, menj 18 éves korodig intézetbe, ott se nagyanyád, se anyád, se apád nem fog tőled semmit kérdezni.

Kapj már a fejedhez!

2013. júl. 4. 17:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak éppen ez az hogy kint voltam a konyhában, míg nagyanyám meg a tesóm a hálóban ami jó sok szobával alrébb van) és mikor megyek befele, látom hogy nagyanyám ott áll a csukott ajtó elött, a falhoz simúlva (azt hitte hogy nem látom gondolom) De most nem fogok az utcára menni telefonálni, vagy mit tudom én hogy hova!
2013. júl. 4. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Mond meg a szüleidnek, hogy majd te foglalkozol a tesóddal, akkor nem kell a nagymamádnak minden nap ott lennie.
2013. júl. 4. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Beszéld meg vele higgadtan,hogy hagyjon élni.De ordibálj velük,elvégre ők tartanak még el.Majd ha nagyobb leszel lehet több szabadságod lesz.A legegyszerűbb ha nem kell tanulnod,akkor lelépsz valahova a barátaiddal...
2013. júl. 4. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó igen kb ezt szoktam csinálni, hogy elmegyek kutyát sétáltatni a haverokkal vagy egyedül, mikor hogy van kedvem, hogy egy kicsit szellőzön a fejem...
2013. júl. 4. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Óóóóó csak nem kamaszodik valaki?

Ne aggódj lesz ez még rosszabb is. Aztán majd felnőttként fogod a fejed a mostani viselkedésed miatt.

True story

2013. júl. 4. 18:29
 8/11 A kérdező kommentje:
:) Majd meglátjuk lehet...:P
2013. júl. 4. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Kislányom, visszakézből kaptál volna egy szájonvágást, amiért felemeled a hangod a nagyanyáddal. Szemtelen kis picha vagy. Marha fontos és érdekes fiútörténteid lehetnek 14 évesen, amit a nagyanyád meghall, akkor kitör a világháború.

Fúj, de utálom az ilyen taknyokat, mint te...

2013. júl. 5. 12:38
 10/11 anonim válasza:
100%
Miért ítélkezés ha nem ismeritek?
2013. júl. 5. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!