Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Már régóta ez folyik itthon! Nagyon sz@r itthon lennem, és amikor csak tudok elmegyek a városba, mert ha itthon vagyok csak a baj van! Nagyanyám itt van velünk a nap kb 8-9 órájába, mert ő vigyázz az öcsémre, míg anyámék dolgoznak...Vele eddig semmi baj nem volt, megvoltunk egymás mellett...Nem volt soha valami jó a viszonyunk, na de nem ez a lényeg, hanem az hogy anyám is és nagyanyám is folyton folyvást mindenbe belekötnek..Főleg nagyanyám!!Telefonálok valakivel minden 2 percenként megkérdezi hogy ki az? Kivel beszélsz? és miután leraktam megkérdezi, hogy Na mit mondott? Hova mentek? Mikor mentek? stb...Szóval túlzottan kíváncsi és már nem tűröm, de ha meg ahogy ők mondják "visszapofázok" akkor meg már világvége, meg hét, nap...:@ Szóval mindent el kell tűrnöm. Ok én megértem, hogy öreg meg minden, de akkor is van MAGÁNÉLETEM!!! Szóval nagyon idegesít! De a múltkor már nagyon betelt a pohár, mikor telefonálok a barátnőmmel és hát a fiúkról volt szó és nagyanáym HALLGATÓZOTT!!! Szóval na ha rátartozna nem a barátnőmnek mondtam volna el, hanem neki, és másnapra már az összes szomszédunk tudta...Szóval szerintem ez már egy kicsit több, mint felháborító...:/ Na és ez volt az utolsó csepp!!! Akkor úgy meg mondtam neki a magamét, hogy hazament. Kész ő fogta magát megsértődött és hazament, még neki állt feljebb! Aztán másnap elkezdett panaszkodni anyámnak és úgy csürte-csavarta a szavakat hogy végül én lettem a gonosz meg a rossz! Nagyon idegesít és már nem tudom, hogy mi legyen... Befogok dilizni szép lassan. :/ Valaki tudna valami tanácsot adni?? Fontos lenne...

14L

2013. júl. 4. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem neked van igazad és a nagyanyád tényleg bunkó, hogy hallgatózott. Kíváncsi az öreglány ez van. Az enyém is az, sőt az egyiknek már meszesedik az agya és hamis pletykákat terjeszt rólam.

Az az igazság, hogy hiába van igazam, semmi értelme beszélni vele, mert klinikai eset, pár éve még nem volt ilyen.

A nagyanyád már nem fog változni, sajnos neked kell tudomásul venned, hogy jobb ha kerülöd, ha nem akarsz vele konfliktust. Ne mondj el neki semmit, a kérdéseit udvariasan utasítsd el, ha erőszakoskodik, na akkor beolvashatsz neki, mert nem vagy köteles kielégíteni a kóros kíváncsiságát.

Az biztos, hogy most benned is sok a düh, de gondolj bele, ő már valószínűleg nem az az értelmes viselkedni tudó, a dolgokat felnőtt módon kezelő valaki, hanem kezd visszatérni a gyermeki korba, ha már hallgatózik, meg pletykálkodik. Próbáld meg sajnálni, amiért ilyen.

2013. júl. 5. 22:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!