A párommal úgy döntöttünk, hogy idén a szüleimmel karácsonyozunk. Szerintetek ez nem fura?
Mi is ezt csináljuk. Mi lassan 3 éve vagyunk együtt szeptemberbe költöztünk össze, de mi úgy vagyunk vele hogy ameddig nem lesz gyerekünk addig a szülőknél karácsonyozunk szentestén is.
Mi úgy csináljuk hogy 23-án lemegyünk a szüleimhez, sütünk, segítünk anyámnak a főzésbe, fát díszítünk, házat feldíszítjük. Mivel nekem nem akkora a családom csak 1 testvérem van így megérdemlik a szüleim hogy mi is ott legyünk, hogy ne legyenek annyira egyedül.
A barátnőm szülei is belementek ebbe mert egyrészt náluk 25-e a komolyabb akkor érkeznek a nagyszülők, közeli rokonok, stb... Náluk a szent este csak a szűk családi körben telik a barátnőm testvérei is már elköltöztek onnan és eddig ők sem mentek haza szent estére.
Tavaly meg én mentem át szenteste hozzájuk mert nálunk délután 2-3 óra körül van az ünnepi ebéd, ajándékozás, este 6-7 óra körül meg már nem is csinálunk semmit akkor átmentem a barátnőmékhez hogy ne legyen annyira egyedül.
Mi is karácsonyozhatnánk külön, de abból idehaza csak a sértődés lenne, apám mindenképp szeretné ha ott szent estéznénk náluk cserébe 25-26 án a barátnőm szüleinél leszünk :)
Mi annyira nem vagyunk kiéhezve hogy kettesbe ünnepeljünk, így is lesz rá alkalmunk mert az ottani szobám még mindig megvan, ágy van, meg estefelé egy kis romantikázás simán belefér.
M 24-en kettesben vagyunk,fat diszitunk,ajandek,stb
25-26 rokonok,valtva eloszor melyik,igy igazsagos.Ott nem alszunk,100 km,este hazajovunk mindket helyrol.
Nekem a kulon lakas azt is jelenti,hogy kulonkiscsalad,kulon dec 24.
Es igy nem lesz veszekedes,hogy ha gyerekunk lesz,akkortol miert karacsonyozunk kulon.
Mi díszítünk itthon fát...de mi is a szüleimnél szentestézünk, anyősoméknál karácsonyozunk...4. Éve van így...majd ha már lesz gyerek, akkor tervezzük 3-asban...
Szerintem nem fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!