Férjemmel úgy döntöttünk, egy ideig itthon maradok főállású anyaként. De nagyon félek a család reakciójától, biztos le fognak nézni, beszólnak majd. Hogy kezeljem ezt?
Engem nem érdekelne mit szólnak mások.
A párod támogatja ezt a döntést? Igen.
A gyerekeknek szükségük van arra, hogy otthon legyél mire hazaérnek? Igen.
Akinek nem tetszik, így járt. :)
Azt hiszem ha már 3 gyereketek van, akkor ők a legfontosabbak.
(Kell nekik reggeli, elvinni őket suliba, oviba, mire hazaérnek ebéd, tanulni kell velük, elvinni szakkörre vagy sportolni. Ha az egyik gyerek beteg úgyis megfertőzi a tesóit akkor meg úgyis otthon maradnál)
A harmadik gyerek után az ő három éves korában mentem vissza dolgozni. Egy teljes éven át bántam, mint a kutya.
Pont jó ötlet az a két év. Igazad van!
( az első kettő után még vigyorogva mentem munkába, a harmadik után összeszorított foggal majdnem bőgve: aki nem élte át, ne szóljon bele!) Dolgozhatsz még eleget. A gyerekek nyugis kiskorát később soha be nem pótolhatod.
Egy cukrászdánk van, ott vagyok cukrász és üzletvezető. Az első terhességem alatt felvettünk egy alkalmazottat. Ha most visszamegyek, őt el kell küldeni, viszont akkor a betegségek, ovis szünetek miatt nem fogok tudni dolgozni. Meg sajnos én is rendszeresen elkapom a nyavajákat, így nyilván szintén nem tudnék dolgozni.
A férjemet előléptették, egy tanfolyamot kell elvégeznie és egy ideig nem fog tudni eljönni táppénzre, túlóráznia is biztos kell majd. Nem akarjuk kockáztatni az előléptetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!