Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Valaki aki "egyedül" ünnepel?

Valaki aki "egyedül" ünnepel?

Figyelt kérdés
Ilyenkor karácsony közeledtével mindenki arról beszél hogy melyik nap kihez mennek karácsonyozni. Baràtnőm a férjével egyik nap a sógórnőjéhez megy ebédre, másnap az anyukájához. Szilvesztert is a sógornőjével töltik. Mi nem megyünk sehova, sógor nem szeret minket. Anyósom és apósom már nem élnek, anyukám sem. Így senkink sincs akihez mehetnénk vagy akik jönnének. És ez rossz érzés. Főleg így a szeretet ünnepén.
2013. dec. 13. 19:43
 1/8 anonim válasza:
2%
ne picsogjál...ugyanolyan nap mint a többi ha 364 nap nem mentek sehová akkor maradjatok kettesben kettesben vagy nem egyedül
2013. dec. 13. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

1-es

Pont,hogy nem ugyan olyan nap, bár ha te úgy nézed,hogy Karácsonykor is felkel majd lenyugszik a nap,akkor igazad van, de akkor gondolom neked az is mindegy,hogy Ferrari vagy Trabant, mert mindkettővel eljutsz A-ból B-be és mindkettőt autónak hívják.

2013. dec. 13. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Ti??? Most akkor egyedül ünnepelsz, vagy nem?

Mi sem megyünk senkihez szenteste, de nem is akarunk, ezt mindig is kettesben akartuk tölteni. Karácsony másnapján elmegyünk a szüleimhez, de igazából a karácsony fénypontja az lesz, amit a férjemmel együtt töltünk.

Soha nem értettem ezt a "muszáj sokan együtt karácsonyozni" kényszert. Jó, akinek tényleg nagy családja van és nagyon jó a viszony, jól érzik magukat együtt, őket megértem. De ha valahol nincs nagy család és a viszony sem jó, akkor csak kényelmetlenül érezné magát mindenki egy családi összejövetelen.

2013. dec. 13. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"ma 19:45" De bunkó vagy!

Én is egyedül karácsonyozom. A párom pont dolgozik, hát ez van. Max. átmegyek a szomszédhoz egy fél órára, aki szintén egyedül van az ünnepek alatt.

2013. dec. 13. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a családommal töltöm,de sajnos nagyon rossz lesz a párom nélkül!Hisz ő külföldön lesz és sajnos nem engedik őket haza!
2013. dec. 13. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Mióta apám meghalt nekünk is nehezebb az ünnep, bár azért a többi családtaggal együtt leszünk. Szerintem próbáld a jó oldalát nézni, legalább van egy párod aki szeret, így nem leszel teljesen egyedül. Bár megértelek, nem egyszerű amikor már nem nagyon élnek családtagok.
2013. dec. 14. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azért érzel keserűséget ezzel kapcsolatban, mert a fejedben az a kép él, hogy ennek másképpen kellene lennie. Felejtsd el azt, hogy kellene!! Azt írtad "mi", tehát nem egyedül ünnepelsz. De még ha úgy is lenne, ez sem ok arra, hogy rosszul érezd magad, csak mert a külvilág azt sugallja, hogy más a normális. Vedd észre, hogy sosem az tesz boldogtalanná ami van, hanem az amit gondolsz róla. Gondolj mást,hiszen egy gondolat megváltoztatható.
2013. dec. 14. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
ha vigasztal a tudat, nekem ez lesz az első karácsonyom, amit szinte totál egyedül fogok tölteni. 24-én és 26-án is dolgozni fogok. és tök egyedül leszek bent a munkahelyen, max az ügyeletes kollégák lesznek.
2013. dec. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!