Miért mondják folyton ezt a szüleim? 13/L
Te lány vagy ezért téged jobban féltenek mint a bátyádat :D.Ez szinte mindenhol így van.
És szerintem ők nem attól félnek hogy te mit csinálnál a házzal, hanem attól hogy netán egy hívatlan vendég mit csinálna
Attól függ hova akarnak menni, ha az csak egy délutáni kiruccanás az unokatesókhoz, akkor simán maradhatnál otthon. Ellenben azt nem tartom jó ötletnek,hogy pl több napra egyedül hagyjanak egy kiskorút.
Próbáltál már velük beszélni erről? Talán megpróbálhatnád, hogy elmeséled nekik a terveidet arra a napra, senkinek nem lett még baja egy kis tv bámulástól és attól, hogy maxszon bömböltetve a zenét körbetáncolja a házat. Na meg ma már bárkit, bármikor ellehet érni mobilon.
csupán féltésből mondják, nehogy bajod essen...
tudom milyen ez (én 16 vagyok, bár 8 évesen már a pár hónapos ikertesóimra és még 2 tesómra vigyáztam egyedül de azt is max pár órára amíg vásároltak) na a lényeg hogy egy fiút se nagyon szeretnek egyedül hagyni, és csak attól félnek hogy valami bajod esik épp mikor nincsenek ott... de ha csak egy rövid vásárlásra vagy ilyesmire mennek el napközben akkor hagyhatnának, mondjuk ha fél napokra vagy éjszaka mennek valahova akkor biztosan nem hagynak egyedül, és ezt el kell fogadnod, ez csak szülői félelem (és hidd el inkább féltsenek mint hogy baj történjen)
Én a 7.vagyok.
Hát a legkisebb mértékben sem hiányzik a csesztetés,ami mindig volt.
De ha te ilyeneket mondasz erősen kétlem,hogy állandóan csesztetve voltál,mint pl én.
Ezek után pedig erős a gyanúm,hogy egy csesztető szülő beírása az egész,mert az én csesztető szüleim is ugyanezt az ócska begyöpösödött szöveget nyomták nekem,hogy majd még hálás leszek.
Nekem is 13 éves lányom van és nem kibírom,hogy nem csesztetem,hanem nem is érzek késztetést rá.
Pont 13 éves kortól a gyerek kamaszkorba lép,szocializálódik,a komolyabb kapcsolatait tanulja meg kialakítani.Azt nem elnyomni ,hanem normálisan felügyelni kell,mert ha elnyomják abból lesz később a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!