Mit szólnál, ha a testvéred lánya 15 évesen, egy 20 éves férfival aludna a családi nyaraláson?
Ez nem lesz szép, de igaz. Egy mai átlag 14-15 éves már elég aktívan él nemi életet.
Lévén mindenhonnan az jön h a "Szex az Isten" és aki kilógna a sorból az ki van utálva a közőségből. Lehet ez osztály v baráti társaság, egymást húzzák ebbe bele.
Nem a példamutatás a lényeg illetve az nem ér szinte semmit.
Ha csak az én tizenéves koromra gondolok azt kell h mondjam már akkor is ez volt a "divat".
Másról se tudtak beszélni, ez nem új dolog és nem is igazán tehetsz ellen semmit.
Max elmagyarázhatód h legalább védekezzen ha fiúzik.
Mert bizony szexelni is fognak tetszik neked vagy sem.
Pláne mivel van 14 jogilag is megteheti, ez ugyanis a kórhatára.
Szóval ha haza állít egy hős lovaggal v mikor a nem túl távoli jövőben. Ne lepődj meg.
Üdv a Tini korban ezt csak túl élni lehet.
Engem inkább az döbbent meg, hogy te miért háborodsz fel ennyire mások életén. Mi közöd hozzá??? Nem hiszem, hogy kérték a véleményedet.
Nem, szerintem nem felháborító, inkább az ilyen minden lében kanál, kotnyeles emberek, mint te, ők a felháborítóak. Számomra legalábbis.
Nem jogos a felháborodásotok!!!!
Nem szólnék semmit, tekintve, hogy semmi közöm nem lenne hozzá. Nektek sincs. A 14 éves lányotok pedig nyilván jár közösségbe, kimegy az utcára, stb. Mit gondolsz, ott nem lát még cifrábbat is?
Semmi jogos nincs a felháborodásotokban.
HA te a lányodat másra nevelted, akkor nincs mitől tartanod.
Ha félsz, hogy rossz irányba befolyásolhatja a látvány, akkor a saját nevelésedben vagy bizonytalan. Régen rossz lenne, ha ettől tiniribi lenne a lányodból.
Szerintem meg itt arról van szó, hogy egy 14 éves lányt, aki a tiédhez hasonló neveltetést kap, azt érthető módon összezavarja a tudat, ahogy szembesül vele, hogy egy korabeli lánynak, idősebb barátja van, szexuális életet is élnek, sőt együttjárnak nyaralni, együttalszanak. Valószínű ti is meg a kislányod is kellemetlenül éreztétek magatokat. Esetleg a kislányodban megfogalmazódtak olyan gondolatok, hogy "bele kell húznia" meg ti biztos "vaskalaposak" vagytok.
Valóban nincs sok közötök ahhoz, hogy a testvéred és a férja az ő gyereküket hogyan nevelik, de ahhoz igenis van közöd, hogy a tiéd milyen példát lát!
Szerintem az lett volna a minimum a testvéredtől, hogy amikor hív titeket nyaralni, akkor megmondja, hogy a lányuk barátja is ott lesz. Innentől ti még mindig eldönthetitek, hogy így el akartok e menni a közös nyaralásra.
Ha választanom kell, akkor a rokongyereket kérem, mert ő van olyan kapcsolatban a szüleivel, hogy nem kell titkolóznia, nyilván a védekezésről is beszélhet az édesanyjával.
A te lányod könnyen lehet, hogy előbb lesz terhes, mint ez a rokon lány, mert a tiéd majd titokban szexel a barátjával, mert fél tőletek és nem bízik bennetek.
Kérdező (#7) "De nem hiszem el, hogy azt az 1 hét nyaralást nem lehetett volna kibírni a férfi nélkül. Mikor tudták hogy jön a lányunk" - Kérdező, az a lány nem azért megy nyaralni, hogy jól érezze magát? Komolyan elvárnád, hogy nélkülözze a barátját, akivel valszeg leginkább lenni akar, pusztán azért, mert neked nem tetszik, hogy ott van?
És gondolj bele, ha nem lenne ott akkor mi lenne? Akkor azon paráznál örökösen, hogy mit beszélget a két lány egymással? (mert ugye az embernél a kommunikáció első sorban verbális, tehát a lány 100% hogy elmondaná a te lányodnak, hogy azért kénytelen nélkülözni a barátját, mert te behisztiztél... és hogy miket szoktak csinálni, ha ott lenne, miket csinálnának.... nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!