Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit szólnál, ha a testvéred...

Mit szólnál, ha a testvéred lánya 15 évesen, egy 20 éves férfival aludna a családi nyaraláson?

Figyelt kérdés
A helyzet: anyuka, apuka, és az alig 15 éves lányuk elmennek nyaralni, de velük megy a lány 20 éves barátja is, akivel pár hónapja vannak együtt. Külön lakosztályt kapnak teljesen kettesben, egy ágyban alszanak, és a lányka nyíltan nem is szűz már. Ti később csatlakoztok hozzájuk nyaralni, ugyanígy hárman, nektek is van egy 14 éves lányotok, és a másik családból az anyuka a nővéretek. Ritkán kb 2 évente találkozik csak a 2 család, a távolság miatt. Nem felháborító ez? Milyen mocskos példát mutat a 14 éves lányotoknak, hogy az unokatestvére alig idősebb, és már ilyen szabadosan él egy férfival? Jogos a felháborodásunk?
2013. okt. 25. 17:56
1 2 3 4
 11/31 egytüneményvagyok ***** válasza:
73%
Azt megkérdezhetem, hogy ettől mi baja lett a lányodnak? Te olyan hülyének nézed a saját lányodat, hogy azt feltételezed róla, hogy nincs fogalma a körülötte lévő világról, és eddig soha az életében nem gondolta volna, hogy egy 15 éves fiú és egy 20 éves lány együtt járhat, neadj Isten lefeküdhet egymással? Gondolom majd ha később szerelmes lesz, akkor is te szeretnéd eldönteni helyette, hogy kibe lehet és kibe nem. Hogy majd a két szép szemedért a lányod hormonális fejlődése megreked és majd te egy kis gombot megnyomsz rajta, akkor, amikor úgy érzed beérhet szexuálisan? Szerintem nem jogos a felháborodásod, hanem beszűkült az agyad és tudatlan vagy. Ahelyett, hogy úgy nevelnéd a lányod, hogy teljes mértékig megbízzon benned, és a pasiügyeit veled is meg merje beszélni, szétparázod az agyad, mert előre tudod, hogy tojni fog a fejedre és nem bízhat meg benned, mert te majd minden el akarsz dönteni helyette.
2013. okt. 25. 18:29
 12/31 anonim ***** válasza:
69%
#6, "A vaslapátos vagyok. Azt megemlíteném, hogy hasonló korú vagyok, " - hát tudod, ha szülőként választhatnék egy 15 évesen a barátjával (teljesen törvényesen mellesleg) szexuális életet élő, illetve egy mást vaslapáttal agyonütni akaró erőszakos, agresszív bűnöző gyerek között, biztosan maradnék az első variációnál...
2013. okt. 25. 18:32
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem lesz szép, de igaz. Egy mai átlag 14-15 éves már elég aktívan él nemi életet.

Lévén mindenhonnan az jön h a "Szex az Isten" és aki kilógna a sorból az ki van utálva a közőségből. Lehet ez osztály v baráti társaság, egymást húzzák ebbe bele.

Nem a példamutatás a lényeg illetve az nem ér szinte semmit.

Ha csak az én tizenéves koromra gondolok azt kell h mondjam már akkor is ez volt a "divat".

Másról se tudtak beszélni, ez nem új dolog és nem is igazán tehetsz ellen semmit.

Max elmagyarázhatód h legalább védekezzen ha fiúzik.

Mert bizony szexelni is fognak tetszik neked vagy sem.

Pláne mivel van 14 jogilag is megteheti, ez ugyanis a kórhatára.

Szóval ha haza állít egy hős lovaggal v mikor a nem túl távoli jövőben. Ne lepődj meg.

Üdv a Tini korban ezt csak túl élni lehet.

2013. okt. 25. 18:34
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Engem inkább az döbbent meg, hogy te miért háborodsz fel ennyire mások életén. Mi közöd hozzá??? Nem hiszem, hogy kérték a véleményedet.

Nem, szerintem nem felháborító, inkább az ilyen minden lében kanál, kotnyeles emberek, mint te, ők a felháborítóak. Számomra legalábbis.

Nem jogos a felháborodásotok!!!!

2013. okt. 25. 18:35
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem szólnék semmit, tekintve, hogy semmi közöm nem lenne hozzá. Nektek sincs. A 14 éves lányotok pedig nyilván jár közösségbe, kimegy az utcára, stb. Mit gondolsz, ott nem lát még cifrábbat is?

Semmi jogos nincs a felháborodásotokban.

2013. okt. 25. 18:37
 16/31 anonim ***** válasza:
54%

HA te a lányodat másra nevelted, akkor nincs mitől tartanod.

Ha félsz, hogy rossz irányba befolyásolhatja a látvány, akkor a saját nevelésedben vagy bizonytalan. Régen rossz lenne, ha ettől tiniribi lenne a lányodból.

2013. okt. 25. 18:40
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg itt arról van szó, hogy egy 14 éves lányt, aki a tiédhez hasonló neveltetést kap, azt érthető módon összezavarja a tudat, ahogy szembesül vele, hogy egy korabeli lánynak, idősebb barátja van, szexuális életet is élnek, sőt együttjárnak nyaralni, együttalszanak. Valószínű ti is meg a kislányod is kellemetlenül éreztétek magatokat. Esetleg a kislányodban megfogalmazódtak olyan gondolatok, hogy "bele kell húznia" meg ti biztos "vaskalaposak" vagytok.

Valóban nincs sok közötök ahhoz, hogy a testvéred és a férja az ő gyereküket hogyan nevelik, de ahhoz igenis van közöd, hogy a tiéd milyen példát lát!

Szerintem az lett volna a minimum a testvéredtől, hogy amikor hív titeket nyaralni, akkor megmondja, hogy a lányuk barátja is ott lesz. Innentől ti még mindig eldönthetitek, hogy így el akartok e menni a közös nyaralásra.

2013. okt. 25. 18:41
 18/31 anonim ***** válasza:
58%

Ha választanom kell, akkor a rokongyereket kérem, mert ő van olyan kapcsolatban a szüleivel, hogy nem kell titkolóznia, nyilván a védekezésről is beszélhet az édesanyjával.

A te lányod könnyen lehet, hogy előbb lesz terhes, mint ez a rokon lány, mert a tiéd majd titokban szexel a barátjával, mert fél tőletek és nem bízik bennetek.

2013. okt. 25. 18:43
 19/31 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező (#7) "De nem hiszem el, hogy azt az 1 hét nyaralást nem lehetett volna kibírni a férfi nélkül. Mikor tudták hogy jön a lányunk" - Kérdező, az a lány nem azért megy nyaralni, hogy jól érezze magát? Komolyan elvárnád, hogy nélkülözze a barátját, akivel valszeg leginkább lenni akar, pusztán azért, mert neked nem tetszik, hogy ott van?

És gondolj bele, ha nem lenne ott akkor mi lenne? Akkor azon paráznál örökösen, hogy mit beszélget a két lány egymással? (mert ugye az embernél a kommunikáció első sorban verbális, tehát a lány 100% hogy elmondaná a te lányodnak, hogy azért kénytelen nélkülözni a barátját, mert te behisztiztél... és hogy miket szoktak csinálni, ha ott lenne, miket csinálnának.... nem?)

2013. okt. 25. 18:45
 20/31 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindenki megpróbálja saját belátása szerint nevelni a gyerekét. Mindenki azt tartja a legjobbnak amit ép Ő csinál. Tesód úgy gondolja, hogy ez teljesen természetes, hogy a lánya barátja is vele tart a nyaraláson mint ahogy Te is a pároddal mész. Lehet, hogy az eszébe sem jutott, hogy esetleg téged ez zavarna. Még nagyon sok rossz példát fog látni a lányod mert nem lehet mindentől megvédeni csak elmagyarázni neki, hogy szerinted mi a helyes és mi nem. És még akkor is hagyni kell, hogy majd a lányod eldöntse, hogy szerinte mi az ami helyes és mi az ami nem. Nem szabad ráerőltetned magad mert akkor nem lesz saját maga. Ha jó nevelést kapott akkor el tudja dönteni, hogy mennyire helyén való 14 évesen pasizni. Szerintem a szerelmet nem lehet korhoz kötni. Van aki már 14 évesen érett rá van aki meg csak 17 évesen. Majd eldől, hogy a lányod miként gondolja. De semmi képen ne nyomd rá azt, hogy ez egy rossz dolog.
2013. okt. 25. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!