Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Te hogy fogadnád a testvéred?

Te hogy fogadnád a testvéred?

Figyelt kérdés

Ha kiderülne, hogy van egy lány ikertestvéred, hozzádköltözik és ezután osztoszkodni kell vele mindenen (szoba, számitógép...). Amúgy ugyanolyan, mint te, külsőleg is összetéveszthetőek vagytok, hasonló tulajdonságokkal.

Azért kérdezem, mert nekem van egy ikertesóm, de sose láttam , és sokat gondolok rá. Nem úgy, mint a testvéremre, inkább konkurenciára (tudom, ez nem szép).Úgy érzem, hogy nekem egy vadidegen, saját magamat ismerve, nem biztos, hogy elviselnénk egymást hosszú távon. Plusz elég féltékeny tipus vagyok, ha olyan, mint én, akkor a párom neki is tetszene, ami igencsak kellemetlen helyzetet produkálna.

kiváncsi lennék, hogy csak én vagyok ilyen negativ? 20L

2013. szept. 15. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És eddig hol volt, hogy sosem láttad?

Vagy ez olyan sztori, mint abban a filmben Lindsay Lohannal?...

2013. szept. 15. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles vele találkozni, ha nem akarsz. 20 éves vagy, a szüleid már nem kötelezhetnek semmire. Gondolom még a szüleiddel élsz, ha osztoznod kell vele a szobán. Költözzetek el a pároddal egy albérletbe.
2013. szept. 15. 14:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hol van, mert örökbeadtak, nem arról van szó, hogy ideköltözik, csak sokat gondolkodtam ezen és kiváncsi vagyok, mások hogyan fogadnák, ha egyszercsak kiderülne hogy kettő van belőle
2013. szept. 15. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék ha találkoznánk, szerintem rossz lehet, ha ikreket szétválasztanak.
2013. szept. 15. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
20 évesen egy szobában fogtok lakni?
2013. szept. 15. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, vicces lenne ha találkoznék az ikertestvéremmel :D De valószínűleg leesne az állam :D Amúgy nonszensz szóval kár rágondolni.
2013. szept. 15. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És most hogy találtad meg? Miért költözik hozzád?
2013. szept. 15. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer, nem keresem, nem költözik senki senkihez, csak elméleti sikon (bocs, nincs hosszu i) kérdezem, ki hogy fogadná?
2013. szept. 15. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Én elcsodálkoznék rajta.

Egyébként attól, hogy valakik ikrek és hasonlítanak külsőre nem biztos, hogy természetre is fognak. Nem lenne ugyanolyan mint te. Akiket én ismerek és hasonlítanak egymásra külsőleg azok mind másabbak természetre. Attól, hogy külsejük megegyezik teljesen a belsejük nem egyezik meg. Mind különböző személyiségek.

És én azt ha lenne egy ikertesóm tökre élném. Ugyanis lenne kivel szívatni az embereket. Főleg ha egy petéjűek vagyunk.

2013. szept. 15. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Az élet a legjobb regényíró...
2013. szept. 28. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!