Az menekülés, ha azokat elkerülöm, akik szánédosan megbántottak?
Figyelt kérdés
Pár rokonommal összevesztem, pontosabban, Ők kiosztottak, én nem tudtam mit mondani, mert meglepődtem.
És azóta nem találkozok velük. Ha jönnek hozzánk, elmegyek, csinálok magamnak programot, vagy csak úgy elmegyek sétálni.
És erre azt mondták nekem páran, hogy "nem menekülhetsz el mindig!"
De ez most tényleg menekülés? Én csak kerl9m őket mióta beszóltak, megbántottak. Én nem szolgáltam rá, nem csináltam nekik semmi rosszat, egyszerűen szeretnek beszólni, és nekem be is tudnak.
2013. szept. 29. 08:45
21/21 anonim válasza:
Konfliktuskerülés. Egy darabig jó buli, de előbb-utóbb meg kell küzdjél velük, mert az önbizalmad látja kárát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!