Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » S. O. S. Döntésképtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Döntésképtelen vagyok. Fájó válás esetén mit lépjek: környezetváltozás - menekülés vagy jobb ha maradok itthon?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mi lenne Nekem a jó!?

Hét elején hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem egy balatoni állásra szállással,ahova vissza kell jeleznem mihamarabb(ma kéne),hogy számíthatnak-e Rám,de egész nap ezen hezitálok.Idegileg nem vagyok a toppon,ez egy 4 napja történt friss és remélem utolsó seb a szívemen....

Nem tudom melyik irány a jó/jobb?

2 hónap Balaton munkával, távol mindentől és mindenkitől az ismeretlenben - ezzel felrúgva az itthoni hobbim ami egyben a munkám,amit szeretek VAGY maradjak,mert itthon jobban össze tudom szedni magam,ahol néha 1-2 barátnőmhöz el tudok menni beszélgetni? Hol egyik hol másik tervvel szimpatizálok, NEM TUDOM.....

Várom az értelmes hozzászólásokat, tapasztalatokat, bármit.

2013. jún. 6. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis környezetváltozás jót tenne neked.Az új,távoli munka talán eltudja feledtetni veled a bánatodat....legalább részben.Barátokat ott is könnyen szerezhetsz,ha szeretsz ismerkedni.
2013. jún. 6. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a helyedben, én mennék. Jó lesz kikapcsolódni a szokásos dolgok közül, utána egész más szemmel nézel majd az itthoni dolgaidra.
2013. jún. 6. 19:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Oké,eddig 2:0 az állás,de annyit azért elmondanék az itthoni hobbi-munkámról,hogy növényekkel foglalkozom és azok tényleg nem tudnak 2 hónapot várni Rám,szóval szó szerint fel kéne akkor rúgnom azt,amit szeretek csinálni és amivel jövőre is hónapokig kereshetnék.
2013. jún. 6. 19:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Még így is 2:0 Kedves Válaszolóim? Akiknek nagyon köszi,hogy írtak és minden továbbit is.
2013. jún. 6. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
A helyedben én elmennék :) Végülis egy kis helyváltozás jót tenne, szerintem. Aztán meg megkérheted valamelyik barátnődet/anyuka hogy gondozzák a növényeket, amíg haza nem érsz.
2013. jún. 6. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Én nem mennék. Hasonló helyzetben vagyok, pénteken történt, szombaton elutaztam a szüleimhez, felrúgtam a munkalehetőségem, mondván a környezetváltozás jót tesz, majd nyáron itt pihenek és kisírom magam.

Nem tett jót. Most minden követ megmozgatok, hogy visszamenjek, de nem egyszerű. És még egy hét se telt el!

Szerintem maradj otthon, ne dobd el a munkád, inkább temetkezz bele, és lehetőleg sokat legyél a barátnőiddel.

2013. jún. 6. 19:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem menj. Kornyezetvaltozas, jot fog tenni.
2013. jún. 6. 19:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Mi az,ami miatt nem érzed ott jól magad pontosan? És mi az,ami miatt vissza akarsz menni? Köszi!
2013. jún. 6. 20:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy összeomlott a világom, és minden, amiben bíztam, még a megszokott környezetemből is kiszakadtam. Jó, emailben beszélünk a barátaimmal, de akkor se jó így. Sokkal magányosabb vagyok, hogy még ők sincsenek itt. Jó, meg igazából a szüleim se segítenek annyit, amennyire számítottam, persze nekik is megvan a maguk baja.

Persze az, hogy nálam így alakult a dolog, nem garancia arra, hogy neked is célszerű maradni. De mérlegeld ezeket a lehetőségeket is.

2013. jún. 7. 01:09
 10/14 A kérdező kommentje:

Kiemeltem a kérdésem és kiegészíteném annyival a történetet,hogy SZERETEM,akitől tudom ésszel,hogy el kell válnom és nap mint nap azon remegek nehogy idejöjjön kimagyarázni a dolgokat,mint ahogy eddig is tette százszor....

Egész héten egy könnycsepp nem jött ki,szerintem még fel sem fogtam,hogy az Élet,amit együtt terveztünk,megszűnik létezni. Nem tudom,hogy fogom kibírni.

Holnap megyek erre az állásinterjúra és még azt sem tudom mit akarok 100%-ra.... Illetve csapongok.... hol ezt hol azt látom jónak,hol így hol úgy érzek,de időzített bomba vagyok szerintem....

Köszi minden segítséget!

2013. jún. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!