Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » S. O. S. Döntésképtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Döntésképtelen vagyok. Fájó válás esetén mit lépjek: környezetváltozás - menekülés vagy jobb ha maradok itthon?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mi lenne Nekem a jó!?

Hét elején hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem egy balatoni állásra szállással,ahova vissza kell jeleznem mihamarabb(ma kéne),hogy számíthatnak-e Rám,de egész nap ezen hezitálok.Idegileg nem vagyok a toppon,ez egy 4 napja történt friss és remélem utolsó seb a szívemen....

Nem tudom melyik irány a jó/jobb?

2 hónap Balaton munkával, távol mindentől és mindenkitől az ismeretlenben - ezzel felrúgva az itthoni hobbim ami egyben a munkám,amit szeretek VAGY maradjak,mert itthon jobban össze tudom szedni magam,ahol néha 1-2 barátnőmhöz el tudok menni beszélgetni? Hol egyik hol másik tervvel szimpatizálok, NEM TUDOM.....

Várom az értelmes hozzászólásokat, tapasztalatokat, bármit.

2013. jún. 6. 18:57
1 2
 11/14 anonim válasza:

Kedves kerdezo!

Az hogy ebben a helyzetben elhagyatottnak feszultnek es tanacstalannak erzed magad az teljesen normalis. Egy valas nagyon meg tudja viselni az embert. Ezert en azt javaslom hogy ne add fel az eletedet csak mert ugy gondolod hogy kornyezetvaltozasra lenne szukseged. Egy uj kornyezetben idegenkent sokkal jobban be tud fordulni az ember. Persze biztosan hamar szerttennel uj ismerosokre de amilyen mostansag lehet a leki allapotod valoszinu tema lenne a valasod,amit nem biztos hogy mindenki dijjazni fog parnapos ismeretseg utan. Az ilyen helyzetekben ket csapatra szamithatsz csak! csalad vagy baratok. Es nem feltetlen beszelek itt 15-20 forol eleg egy is aki ismer, meg tud nyugtatni es hasznos tanacsokkal lat el egy ilyen szituban. A kornyezetvaltozas jo dolog de eleg egy het vagy egy hosszu hetvege a kikapcsolodashoz. Ne dobj el magadtol minden mert nem biztos hogy olyan egyszeru lesz az ujrakezdes a nullarol. Remelem rendezodnek a dolgaid es hamarosan ujra mosolyogni fogsz!

2013. jún. 8. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
A növénykéid miatt mondom elsősorban hogy nem kéne menni. Mi lesz velük? elajándékozol mindent? Másrészt a balatoni munka se egy leányálom. Szerintem baromi fárasztó, mert nem lábat lógatni vesznek fel. Szóval tök feleslegesnek látom ezt a fajta váltást, különösen hogy ennyi negatívummal jár, és nem is biztos hogy beválik (mármint hogy jobban leszel tőle) Inkább a megszokott munka, többször hosszú hétvége kirándulással, új hobbit keresni ahol vannak új arcok. És a legfontosabb próbáld meg megtalálni, hogy ez a válás miért jó neked. Valami jó biztos van benne.
2013. jún. 8. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Nehogy félre értsd, nem lehurrogni akarlak, csak más távlatból megmutatni a szitut, mert szerintem ettől le fog jönni Rólad eg ykis nyomás. SZÓVAL:

Nem azon megy a dilemmázás, hogy menjél-e Alaszkába, 10 évre, hanem hogy menjél e 2 hónapra a Balatonra...

Ez valójában nem is döntés. Nem is dilemma. Most komolyan, szerinted ebbe lehet rosszul dönteni? :_)

Ugyan már. Menjél! Semmit nem tudsz elrontani ezzel. 2 hónap országon belül az semmi.

Értem, hogy ott vannak a növények, de most jön a nyár és vár a Balcsi.

Szóval szerintme menjél.

De mondom, az sem tragédia ha nem.

Egyik irány sem fog gyökerestül felforgatni semmit, nyugi!

2013. jún. 9. 01:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat,most olvastam csak el,este időben lefeküdtem,mert ma elutaztam erre az interjúra,ahonnan most értem haza.Jól éreztem,amit írtam is,hogy egy időzített bomba vagyok,ugyanis ami egész héten itthon nem jött ki,ott elég gyorsan elsírtam magam.:) Úgyhogy ennyi.

Bár az álláshirdető Nő,nagyon rendes volt,még tán fel is vett volna,de végül Én mondtam Neki,hogy ez nem fog menni.

Kaptam Tőle egy telefonszámot,hogyha meggondolnám magam,akkor tudna Nekem helyet szerezni mellettük.Azt a számot még nem hívtam föl,mert "egy csöppet" elbizonytalanodtam.

Egyébként mostmár látom/tapasztaltam,hogy nagyon igaza van a 11-esemnek,csak a bökkenő,hogy a héten rájöttem arra is,hogy itt nincs EGY olyan ember sem,akire számíthatok.... Ha lenne,Én is biztosabb lennék,hogy maradok a s.ggemen.Persze az új ismerősökkel kapcsolatban meg szintén dettó ez a helyzet,pláne ahogy a 11 is írja,elég gáz ilyen traumában ismerkedni,mert úgyis felmerül....

Egyébként mindannyiótok írt okosakat.

Lehet,hogy majd felhívom ezt a szomszédos állást,mert lehet,hogy oda mehetnék kevesebb időre is.... NEM TUDOM.

KÖSZI!

2013. jún. 9. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!