Hogy tudnék segíteni neki?
Figyelt kérdés
Szóval anyukámról lenne szó... De előbb egy kis betekintés.
A szüleim még kis koromban elváltak, és szinte rögtön kaptam egy mostoha apát, akit enyhén szólva utáltam. Egy bunkó, nagyképű arrogáns ember, aki szerintem soha nem volt méltó anyához, aki vele szemben, kedves, megértő és jó ember. Aztán... kiderült, hogy egy éve megcsalja anyát... Anya azt mondja már túl van rajta, és elhiszem neki, de látom, hogy szomorú és nem tudok mit csinálni. Mostanában lefogyott és velem is elég elutasító. :(
Mégis hogy segíthetnék neki ebben a helyzetben?
2013. júl. 2. 19:31
1/2 anonim válasza:
Nagyon nehéz helyzetben vagy, de szerintem a legtöbb amit tehetsz, az az, hogy kitartasz, és kedveskedsz neki amiben csak lehet. Így érezni fogja, hogy a lényeget nem veszítette el, és nem érdemes bánkódnia ! Csak figyelj oda rá, mert ez a folyamat elég sokáig is tarthat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 5. 15:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!