Nem fura, hogy a barátom ilyen sok időt tölt a "sógornőjével"?
Figyelt kérdés
Igazából nem is a sógornője. A bátyjának volt a barátnője, amikor ő meghalt. Ennek kb. 10 éve. Még fiatalok voltak, 20as éveik elején jártak mind a hárman. A bátyja meghalt egy autóbalesetben, de a barátnője a mai napig jelen van a család életében, pedig nem voltak házasok, gyerekek sem volt. Ma is inkább elment neki segíteni, pedig úgy volt hogy találkozunk. De nem egyszeri eset ez. Ha valami baja van a csajnak mindig megy, segít. A megbeszéltek pedig el vannak felejtve2012. nov. 23. 19:21
11/18 anonim válasza:
Talán azért öt hívogatja, mert már 10 éve barátok, félig-meddig családtagok. Aki ezt nem tudja felfogni, annak komoly gondjai vannak a család, barátság témakörrel.
12/18 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem látok semmit ebben. Feleségemnek van egy huga és egy nővére. Bármelyikük hív, én szívesen megyek segíteni nekik, ahogy erre volt is már példa, mindenféle egyéb szándék nélkül. Annak ellenére, hogy a hölgy "hivatalosan" nem került a családba, még családtagnak tekinthetik. Ugyanúgy, ahogy én is családtagnak tekinteném a sógornőimet/sógoromat, ha valami történne. A párod nem június/júliusi születésű véletlen? :)
13/18 anonim válasza:
utolsó, most az jutott eszedbe hogy a rák horoszkópúak segítőkészebbek? :D
14/18 anonim válasza:
Szerintem is fura. Nem az, hogy segít azzal nem lenne baj, de hogy a párod ezt a nőt előbbre helyezi mint téged, az határozottan elgondolkodtató.
15/18 anonim válasza:
Szerintem se azzal van baj, hogy segít hanem azzal, hogy "A megbeszéltek pedig el vannak felejtve".
16/18 anonim válasza:
Nekem sem esne ez jól, de 3 év elég hosszú idő szerintem, és persze, hogy van köze a családhoz. Ez két külön dolog.
17/18 anonim válasza:
Nincsenek problémáim a barátság témakörrel, de elég érdekes, hogy a kérdező párja egy gyakorlatilag idegen első füttyentésére ugrik, a párjával megbeszélt találkozót meg emiatt lemondja. Én kiakadnék.
18/18 SevN válasza:
Férfi-női barátság nincs, az csak illúzió. Tuti van valami ott a háttérben, de erről talán kérdezd barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!