Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, hogy...

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy sohasem lesz barátom.

Figyelt kérdés

Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Nincs jó testem, kicsit kövérebb vagyok (azért vannak nálam jóval nagyobb darabok is) ez valami hormon izé miatt van de azért próbálkozok. Az arcomat átlagosnak mondanám. Amúgy megbízható vagyok, általában kedves de időnként előfordul, hogy rosszkedvű vagyok és bunkó. Egyszer voltam szerelmes, akkor sem viszonozták. Más lányoknak meg már az én koromban volt ki tudja mennyi, ezzel most nem azt akarom mondani, hogy mindenki kell szerelem nélkül, hanem, hogy belém még nem is volt szerelmes senki. Rosszul esik egy kicsit, hogy más csak játszadozik a pasikkal, itt meg sehol semmi. Elmondom kiknek jövök be; 40+ alkoholistáknak, 50 éves öregembereknek, analfabéta cigányoknak 10 évestől a 40 évesig vagy a halálosan idegesítő, buta, szerencsétlen fiúknak akikre akárhogy nézek inkább egyedül halok meg. Most ne ítéljetek el, képzeljétek magatokat olyan helyzetbe, hogy van 1 gyerek akinek nincsenek barátai, ezerszer próbáltad már lekoptatni de nem lehet, nem kedves, aranyos és külsőleg sem tetszik egyáltalán, sőt undorodsz tőle.

Mindenhol látom a szerelmeseket és azon gondolkozom ilyenkor, hogy milyen boldog lennék ha nekem is lenne. Szeretni akarok valakit aki viszonozza, boldoggá tesz, nem zavarja amikor rám jön az 5 perc (ami néha napokig tart és dől belőlem a hülyeség) és elfogad. Régebben mindig helyes pasit akartam de már rég lemondtam róla, amúgy is olyan 10 éves lehettem :D nekem már nem igazán számít a külső, mert ha belülről megfog valami akkor már nem érdekel semmi. De még olyan sincs aki csak barátkozni akar. Próbálok jókedvű lenni ha emberek közé megyek de mindig történik valami ami elrontja az egészet. És mindig arra gondolok meg látom is, hogy vannak tőlem csúnyábbak és mégis van barátjuk. Sokszor azt veszem észre, hogy túlságosan is jó. Nem rosszindulatból de kicsit irigy vagyok rájuk. Mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy ha nekik van akkor nekem is.

Úgy érzem, hogy egyedül fogok megöregedni a kutyáimmal, pedig szeretnék majd férjet és gyerekeket. De nem tudom, hogy hol találhatnék magamnak barátot, főleg a mai világban. Gondolom bennem van a hiba. Nem tudok nem erre gondolni mert mindig ez van ha meglátok egy szerelmespárt vagy akár csak egy férfit. Már szinte minden normális férfi tetszik.

15/L

"kamaszkor, majd elmúlik. inkább tanulj. ne foglalkozz ezzel. majd eljön az ideje" válaszok kíméljenek mert tudom, hogy van benne egy kis igazság. De addig is mit kéne tennem?

2012. nov. 17. 22:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
49%
Szomorú sztori. De egyébként...ha egy kicsit kövér vagy, akkor sportolj és szuper csinos leszel. Vagy fogadd el, hogy csak az egy kicsit kövérebb fiúk fognak veled szóbaállni.
2012. nov. 17. 22:17
 2/25 anonim ***** válasza:
68%

Hasonló cipőben járok én is! Néha nekem is jól esne, hogy ha valaki mellettem lenne, amikor például szar kedvem van, vagy valami! De eddig csak várom azt a valakit! :D

F/21

2012. nov. 17. 22:19
 3/25 anonim ***** válasza:
68%

"kamaszkor, majd elmúlik. inkább tanulj. ne foglalkozz ezzel. majd eljön az ideje" válaszok kíméljenek mert tudom, hogy van benne egy kis igazság."

Nem kicsi,elég nagy igazság van benne,a kifejezésmódod alapján úgy ítélem,hogy nem ártana egy kicsit fejben "kész lenned" ilyesmire,ami nem most meg szintén nem holnap fog megtörténni... 16/f

2012. nov. 17. 22:22
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
15 évesen ilyen problémáid vannak. Majd ha 50 éves leszel, akkor megértem ha ha ez lesz a gondod...
2012. nov. 17. 22:22
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Az első válaszolóra ne hallgass teljesen! Oké, hogy sportolj, fogyózz stb, de én is kövér vagyok sajnos. Igaz nem csúnya, de kövér. Mindig gátlásos lány voltam, plátói szerelemmel, mégis lett egy 194 cm-es, atléta alkatú, jóképű és kedves férjem, aki imád és van egy gyönyörű kisbabánk is. Ne haragudj, de tényleg azt kell mondjam, kamasz vagy, el fog múlni ez és megtalálod a boldogságot, de lehet csak 15 év múlva...Én 29 voltam mikor megismertem a férjemet. Nem vagy elkésve. Ne akarj görcsösen pasit. Minek is az 15 évesen? A többi vele egykorúnak sincs szüksége arra egy percig sem. 15 évesen nekem nem ilyenek jártak a fejemben. Na jó, csak hasonlók.:)
2012. nov. 17. 22:24
 6/25 A kérdező kommentje:

#4 Örülök, hogy figyelembe vetted az utolsó mondatomat.

Fogadni mernék, hogy a legtöbb ember tizenéves korában gondolkozott ilyeneken...

2012. nov. 17. 22:26
 7/25 anonim ***** válasza:
57%
5-ös vagyok! Igaz, amit 4-es mond. 15 évesen ilyen problémák!?!Majd, ha 35 évesen is itt tartasz, akkor kezdj keseregni, de még akkor sem lesz késő.
2012. nov. 17. 22:26
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok :)

Kb. a Te mentalitásod volt a fejemben sokáig, (a múlt hétig) de egy bizonyos ideje már "levedlettem",nem rég ahogy felszedtem egy csajt de durván átvágott úgy,hogy nem görcsölök ilyeneken,mert majd úgy is eljön az aminek jönnie kell,csak nyugalom és magabiztosság. :) Később majd meglátod.A sport meg tényleg segíthet.

2012. nov. 17. 22:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a kor, amikor mindenki ezt éli át. Én is ki voltam bukva, és minden este (kb 6 éven át) azt mondtam anyunak, hogy "én nem kellek senkinek". Szerencse, hogy túlélte szegénykém! :D Aztán egy egyszerű beszélgetés a chaten meghozta a "világ legdurvább eseményét": egy pasi elkezdett érdeklődni felőlem! Dagi vagyok, turcsi az orrom, a tartásom a rőzsehordó öregasszonyokéra emlékeztet, a hajam szénaboglya....szóval érted...De ennek a pasinak nem csak megtetszettem, hanem az első találkozáskor belémszeretett, pedig nem csináltam semmi extrát, amivel csábítani lehetne. Azóta el is vett feleségül, és "követeli" az én orromat öröklő kislányokat! :D

Szóval egy a lényeg: mindegy, mit gondolsz, mindegy, hogyan nézel ki: egy valaki tuti akarni fog a legeslegrosszabb tulajdonságaiddal együtt is!

2012. nov. 17. 22:32
 10/25 anonim ***** válasza:
71%

Lesz barátod!

Mindenkinek lesz társa előbb-utóbb, még az irtó rondáknak is.

Ha nincs barátod az se azért van, mert kövér vagy.

Egyszerűen nincs még itt az ideje!

Majd lesz társad, ha megérsz rá.

2012. nov. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!