Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, hogy...

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy sohasem lesz barátom.

Figyelt kérdés

Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Nincs jó testem, kicsit kövérebb vagyok (azért vannak nálam jóval nagyobb darabok is) ez valami hormon izé miatt van de azért próbálkozok. Az arcomat átlagosnak mondanám. Amúgy megbízható vagyok, általában kedves de időnként előfordul, hogy rosszkedvű vagyok és bunkó. Egyszer voltam szerelmes, akkor sem viszonozták. Más lányoknak meg már az én koromban volt ki tudja mennyi, ezzel most nem azt akarom mondani, hogy mindenki kell szerelem nélkül, hanem, hogy belém még nem is volt szerelmes senki. Rosszul esik egy kicsit, hogy más csak játszadozik a pasikkal, itt meg sehol semmi. Elmondom kiknek jövök be; 40+ alkoholistáknak, 50 éves öregembereknek, analfabéta cigányoknak 10 évestől a 40 évesig vagy a halálosan idegesítő, buta, szerencsétlen fiúknak akikre akárhogy nézek inkább egyedül halok meg. Most ne ítéljetek el, képzeljétek magatokat olyan helyzetbe, hogy van 1 gyerek akinek nincsenek barátai, ezerszer próbáltad már lekoptatni de nem lehet, nem kedves, aranyos és külsőleg sem tetszik egyáltalán, sőt undorodsz tőle.

Mindenhol látom a szerelmeseket és azon gondolkozom ilyenkor, hogy milyen boldog lennék ha nekem is lenne. Szeretni akarok valakit aki viszonozza, boldoggá tesz, nem zavarja amikor rám jön az 5 perc (ami néha napokig tart és dől belőlem a hülyeség) és elfogad. Régebben mindig helyes pasit akartam de már rég lemondtam róla, amúgy is olyan 10 éves lehettem :D nekem már nem igazán számít a külső, mert ha belülről megfog valami akkor már nem érdekel semmi. De még olyan sincs aki csak barátkozni akar. Próbálok jókedvű lenni ha emberek közé megyek de mindig történik valami ami elrontja az egészet. És mindig arra gondolok meg látom is, hogy vannak tőlem csúnyábbak és mégis van barátjuk. Sokszor azt veszem észre, hogy túlságosan is jó. Nem rosszindulatból de kicsit irigy vagyok rájuk. Mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy ha nekik van akkor nekem is.

Úgy érzem, hogy egyedül fogok megöregedni a kutyáimmal, pedig szeretnék majd férjet és gyerekeket. De nem tudom, hogy hol találhatnék magamnak barátot, főleg a mai világban. Gondolom bennem van a hiba. Nem tudok nem erre gondolni mert mindig ez van ha meglátok egy szerelmespárt vagy akár csak egy férfit. Már szinte minden normális férfi tetszik.

15/L

"kamaszkor, majd elmúlik. inkább tanulj. ne foglalkozz ezzel. majd eljön az ideje" válaszok kíméljenek mert tudom, hogy van benne egy kis igazság. De addig is mit kéne tennem?

2012. nov. 17. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Most komolyan! 15 éves vagy! Ezt azért hangsúlyozom így ki, mert ha pl. 25 évesen mondanád ezeket, még meg is értenélek. Nekem sem volt 15 évesen pasim, na és akkor mivan? Semmi! Majd lesz! Az, hogy a mai lányok 14-15 évesen már ezerrel pasiznak, egy divat. Mert nagylánynak érzik magukat tőle. Nem biztos, hogy boldogok is. Ne keseredj olyanon, amiért nem kellene! 15 évesen már azon agyalsz, hogy egyedül fogsz megöregedni? Na, ne játszál már! Mások dupla annyi idősek mint te, mégsem találták még meg az igazit. Úgyhogy no para!
2012. nov. 18. 10:55
 22/25 Bertold válasza:

Ha jól számolom már 16 körül jársz :) és lehet,hogy a problémád is megoldódott. Ha még aktuális a kérdésed, akkor a következőt tudom mondani.

1., Tanuld meg tisztelni az embereket, azokat is akik Neked nem jönnek be.

2., Járj csoportos edzésekre,konditerembe,(súlygond)

3., Járj könyvtárba,szinházba,kiállításokra,galériákba (az értelmes srácokat ott lehet megtalálni,nem a Diszkóban)

3., Olvass sokat,írj verseket, Fejts keresztrejtvényeket,

fejleszd az elmédet logikai játékokkal. , Intelligencia + műveltség.

4., Tanuld meg az Agykontrollt. Megéri.

Ha ezeket betartod, egy év múlva Te egy szuper csaj leszel ,egy álom pasival az oldaladon ! Sok sikert.

2012. nov. 22. 23:54
 23/25 anonim válasza:

Teljesen megértelek! Kb én is, ilyen helyzetben érzem magam. Én is mindig, azt mondom, hogy nekem soha nem lesz senkim és ilyenek, ami persze hülyeség! Én is látok emberkéket és az megy át a fejemben, hogy neki van, akkor nekem miért nincs? Ezzel, nem egozni akarok vagy lenézni bárkit is! De könyörgöm. Én is szenvedek pár kiló felesleggel, ami ellen folyamatosan küzdök!

Bár én is csak 16 éves vagyok, és tudom hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ez nem baj. Talán cikinek érezzük, hogy nekünk még nem volt senkink, pedig ez egyáltalán nem az. Azt, hiszem ez lenne a normális vagy tévedek?. Sokan, azt mondják, hogy pl 19 évesen sokkal jobban fogod értékelni és élvezni a dolgokat. Nem mondanak hülyeséget. Nem tudom, te pontosan hogy vagy vele?! De engem nem zavar, hogy nem volt még rendes kapcsolatom, inkább csak az zavar, hogy mondjuk, mint fog majd mondani az első barátom, ha megtudja, hogy nekem ő az első. És persze, ez megint hülyeség, mert ha szeretni fog, nem fog ezzel foglalkozni, sőt..talán örülni is fog neki. :)

Szóval, szerintem ne izgulj! Nem vagy elkésve semmivel! Élvezd a tindzser kort! Majd eljön a te időd is. Nem kell tenned semmit(max a súlyoddal, ha nem szeretsz ilyennek lenni), ebben nem vagy hibás. Nem tehetsz róla, hogy hozzád meg nem érkezett meg a szerelem. Ezt nem te irányítod, majd jön, ha úgy érzi itt az ideje. Majd akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá. :)) (Én is próbálok, így gondolkodni.)

Ne haragudj, hogy hosszú lett és hogy a saját gondjaimból is írtam, csak gondoltam tudod, hogy nem vagy ezzel egyedül. :) Nyugi! :)

2013. jan. 8. 16:34
 24/25 anonim válasza:
#23 tudd*
2013. jan. 8. 16:44
 25/25 A kérdező kommentje:

Húú, érdekes most ezt visszaolvasni :)

Sokat szenvedtem még utána de megérte. 2 és fél hónapja van barátom. Sokkal boldogabb vagyok mert érzem, hogy valaki igazán szeret :)

Utólag is köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 6. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!