Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, hogy...

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy sohasem lesz barátom.

Figyelt kérdés

Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Nincs jó testem, kicsit kövérebb vagyok (azért vannak nálam jóval nagyobb darabok is) ez valami hormon izé miatt van de azért próbálkozok. Az arcomat átlagosnak mondanám. Amúgy megbízható vagyok, általában kedves de időnként előfordul, hogy rosszkedvű vagyok és bunkó. Egyszer voltam szerelmes, akkor sem viszonozták. Más lányoknak meg már az én koromban volt ki tudja mennyi, ezzel most nem azt akarom mondani, hogy mindenki kell szerelem nélkül, hanem, hogy belém még nem is volt szerelmes senki. Rosszul esik egy kicsit, hogy más csak játszadozik a pasikkal, itt meg sehol semmi. Elmondom kiknek jövök be; 40+ alkoholistáknak, 50 éves öregembereknek, analfabéta cigányoknak 10 évestől a 40 évesig vagy a halálosan idegesítő, buta, szerencsétlen fiúknak akikre akárhogy nézek inkább egyedül halok meg. Most ne ítéljetek el, képzeljétek magatokat olyan helyzetbe, hogy van 1 gyerek akinek nincsenek barátai, ezerszer próbáltad már lekoptatni de nem lehet, nem kedves, aranyos és külsőleg sem tetszik egyáltalán, sőt undorodsz tőle.

Mindenhol látom a szerelmeseket és azon gondolkozom ilyenkor, hogy milyen boldog lennék ha nekem is lenne. Szeretni akarok valakit aki viszonozza, boldoggá tesz, nem zavarja amikor rám jön az 5 perc (ami néha napokig tart és dől belőlem a hülyeség) és elfogad. Régebben mindig helyes pasit akartam de már rég lemondtam róla, amúgy is olyan 10 éves lehettem :D nekem már nem igazán számít a külső, mert ha belülről megfog valami akkor már nem érdekel semmi. De még olyan sincs aki csak barátkozni akar. Próbálok jókedvű lenni ha emberek közé megyek de mindig történik valami ami elrontja az egészet. És mindig arra gondolok meg látom is, hogy vannak tőlem csúnyábbak és mégis van barátjuk. Sokszor azt veszem észre, hogy túlságosan is jó. Nem rosszindulatból de kicsit irigy vagyok rájuk. Mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy ha nekik van akkor nekem is.

Úgy érzem, hogy egyedül fogok megöregedni a kutyáimmal, pedig szeretnék majd férjet és gyerekeket. De nem tudom, hogy hol találhatnék magamnak barátot, főleg a mai világban. Gondolom bennem van a hiba. Nem tudok nem erre gondolni mert mindig ez van ha meglátok egy szerelmespárt vagy akár csak egy férfit. Már szinte minden normális férfi tetszik.

15/L

"kamaszkor, majd elmúlik. inkább tanulj. ne foglalkozz ezzel. majd eljön az ideje" válaszok kíméljenek mert tudom, hogy van benne egy kis igazság. De addig is mit kéne tennem?

2012. nov. 17. 22:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Édes vagy, de csak 15 éves. Ne aggódj neked is eljön majd. Komolyan mondom. :) Nekem 17 éves koromban volt először barátom, és nagyon örültem neki. Jó időzítés volt. Foglalkozz magaddal. :) Hozd ki magadból a legtöbbet, legyél magabiztos, MOSOLYOGJ. Legyél higénikus. (szép fog) Hidd el, szuper csajszi leszel idővel. :))
2012. nov. 17. 22:38
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Mikor elkezdtem olvasni az első 2 sort,na mondom sorstárs.Aztán megláttad a korodat,15 év.Vicc.Gyerek vagy még.Én 21 évesen vagyok ebben a cipőben.
2012. nov. 17. 22:40
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát szeretethiányom van nekem is, de idővel tudom, hogy ez el fog múlni. Legyél türelmes, lógj sokat a barátaiddal, szórakozz stb.. Legalább tereled a gondolataidat. Azért van annak előnye, hogy kevés normális fiúnak tetszel: nem használnak ki, lesz valaki aki olyannak szeret amilyen vagy ;) Fel a fejjel, még előtted az élet. :) 15/f
2012. nov. 17. 22:40
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért aggódsz ennyire, mert rajtad van a nyomás. Gondolom a kortársaidtól mást se hallasz, mint a pasizós sztorikat. Nyugi! Teljesen természetes, hogy érdekel a szerelem meg foglalkoztat a párkeresés, de hidd el nekem, hogy semmiről nem vagy lemaradva. Én is 16 múltam, amikor komolyabb kapcsolatba kerültem fiúval testi-lelki értelemben és még az is csak próbálkozás volt. 20 is elmúlhatsz, mire igazi párkapcsolatod lesz. Mert lesz, ez biztos. Senki nem maradt még társ nélkül, aki nyitott rá.

26 N

2012. nov. 17. 22:44
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

édesem... én 15 évesen olyan kövér és csúnya voltam, hogy még a csöves sem nézett rám :) persze, ábrándoztam fiúkról, szerelmes voltam pár énekesbe, tele volt velük a falam :) szerintem szerelmes is max az oviban volt belém utoljára bárki :D

aztán lefogytam, fejben is megértem arra, h pasim legyen, és lett is. olyanok, akikről 15 évesen még csak nem is álmodhattam.

szóval nyugi, nem késtél le semmiről. ennyi idősen egyébként is felesleges egy komoly kapcsolat. inkább sportolj, ismerkedj, flörtölj, bulizz, barátnőzz.

ha el tudod engedni ezt a görcsös érzést, onnantól jönnek majd a fiúk csőstül. csak azt ne cseszd el, hogy az első karjaiba omlasz hálásan, amiért észrevett. válogass köztük, és csak azzal járj, aki igazán szeret, nem pedig lyuknak néz.

2012. nov. 17. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:

Tudom, h pont ez az amit nem akarsz hallani, de érett felnőtt férfiként csak ezt tudom mondani: KISLÁNY VAGY!!!

Hidd el hogy nem bántásból mondom, sokkal inkább megnyugtatásból, hogy jajj de nagyon ráérsz még:)

2012. nov. 17. 22:49
 17/25 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, hova sírsz? Nekem az első barátom 19 éves koromban jött, és nem omlott össze világ, hogy előtte nem volt pasim. Elég messze vagy még attól, amikor elkezdhetsz siránkozni, hogy mi lesz, ha egyedül maradsz... Akit ebben a korban össze jönnél, úgyse azok közül kerülne ki a férjed, szóval nyugi.
2012. nov. 17. 22:53
 18/25 anonim ***** válasza:
7 milliárd ember él a Földön, abból rengeteg fiú. :)
2012. nov. 17. 22:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó, tényleg nyugi. :)

Én 103 kilósan találtam meg 16 évesen párom, mellé nyakig sömörös szoktam lenni, de kellek ennek az "idiótának" így is. :D Pedig érdekes nő vagyok, nem az átlagos külsejű-belsejű nőci, jó hülye humorral megáldva, de mégis itt van mellettem nap, mint nap, amiért hálás vagyok. :) (azért neki is meg vannak a maga kis zizijei, de na, így imádom :D )

Ne aggódj kis csaj, neked is lesz valakid! Ez a kor amúgy is erről szól, nekem is voltak vele problémáim (elég hamar szerelemre vágytam, komoly kapcsolatra, ami megvan már azóta is), de ezen mindenki átesik. :) Szóval tényleg fel a fejjel!

23/L

2012. nov. 17. 23:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Őőőő.. 15 évesen nekem se volt senkim.. most vagyok 20 és decemberben leszek egy éves a barátommal ;) Egyébként 15 éves koromban én se voltam szép úgymond, se vékony, de éveken át küzdöttem és reménykedtem, és ez meghozta a gyümölcsét. Hajrá! :)
2012. nov. 18. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!