Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sohasem csókolóztam, ugy igazán, van barátom, de mindíg csak egy szájrapuszit adunk egymásnak, de látom rajta, hogy ő már szeretné! Mit tegyek?
Igen, mennyi idős vagy? :)
És hány éves barátod?
De ami még fontosabb: mióta vagytok együtt?
Ha szájrapuszi volt akkor nem értem mitöl félsz...
Bár ha 12 éves vagy akkor megértem.
3 hónapja... akkor azért a csóknak már igencsak ideje :)
Fura, hogy azt írod, volt jópár bnője a srácnak... akkor azt hinné az ember, hogy kezdeményezőbb típus...
Talán nem elég magabiztos... lehet túlságosan meg akar felelni neked (ha így van, az csak jó jel, talán fülig szerelmes :))
Szerintem nyugodtan kezdeményezz te... biztos, hogy kicsit bénázni fogtok, de minden kezdet nehéz.. ő meg majd segít helyes útra vezetni :))
Annyi, hogy legközelebb mikor puszit ad, kezdd el puszilgatni a nyakát, vagy úgy érzékiebben az arcát, a szája körül... venni fogja a lapot szerintem :)
22/F
akk szűz vagy még?
ájjáj.. ha már ettől félsz, azzal mi lesz..:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!