Nem fura, hogy a barátom ilyen sok időt tölt a "sógornőjével"?
Én semmi kivetnivalót nem látok benne hogy szerencsétlen "csaj" a család életében maradjon ha már egyszer elvesztette a párját.
Talán a barátodnak fontos volt a testvére, s ezzel együtt annak "csaja".
Miért ne segíthetne neki? Gondolom a nő azóta is egyedül tengődik ha segítségre van szüksége, inkább örülnél neki hogy ilyen rendes pasit fogtál ki.
Ha egy egyszerű találkozás elmaradásától így ki vagy akadva, hát hajjaj... készülj fel hogy van rosszabb is egy kapcsolatban :)
Valóban, őt 10 éve ismeri.
A leírásod alapján családtagnak tekintik a nőt is.
Úgy látom kissé féltékeny vagy, ráadásul érzéketlen.
Gondolj már bele, a család elvesztette egy fiatal tagját, ráadásul hirtelen.
Az egyetlen dolog ami maradt belőle a családnak, az a barátnője volt.
Ráadásul valószínűleg a nőnek is a család segített kiheverni a traumát.
Ez olyan dolog, amin ők együtt mentek keresztül.
Tehát a jelenlegi állás szerint neki nagyobb esélye van a családban maradnia, mint neked...
Ez a gond, hogy nem kedveled. Ha egy nő nem kedvel egy másik nőt, akkor még ha az úthenger megy át rajta, akkor sem enged, továbbra is utálja.
Ezzel szemben a férfiak a legnagyobb ellenségeikkel is megisznak egy sört. Érdekes dolog ez. :)
Amúgy meg ki tudja? Lehet összejönnek majd, téged meg lapátra tesz. De az is lehet, ohgy előtted már laza kapcsolatban voltak és azt folytatják. De az is lehet, ohgy egyszerűen csakbarátok (mondjuk én nem hiszek a fiú-lány barátságban, szeritnem ilyen nincs, de más máshogy gondolhatja).
azt hiszem én leszek az első aki valamennyire megérti a kérdezőt
oké, hogy egykor családtagnak számított, de miért a volt párja tesóját hívogatja ilyenkor? ez nekem is furcsa
szerintem én is kiakadnék, de persze lehet én is hp vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!