Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy a barátom szeret és ez nekem jó így?
Még elég fiatal vagyok és a szüleim nagyon féltenek.Mindig én voltam a család kis szeme fénye egyedüli gyerekként,mindentől próbáltak megóvni.
Ebből az lett,hogy egész kamaszkoromban sehová nem engedtek,mert "veszélyes",úgy viselkedtek velem,mintha 5 éves lennék,mindent jobban tudtak nálam.
17 éves koromban megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfival.Nem jöttünk rögtön össze meg nem is akartam,mert egy nőcsábász volt,akiért oda vannak a nők,mert jól néz ki.Csak nagyon sokat beszélgettünk,sok mindent elmondtam neki,segített a sulival kapcsolatban és megmentett az öngyilkosságtól...
1 éve együtt vagyunk és már hozzá költöztem.
Ő jól keres és mondta,hogy szeretné,ha nem dolgoznék.Engem ez a helyzet nem zavar,mert nem érzem,hogy ez rossz lenne a számomra vagy bármi hátrányom lenne belőle.
A szüleim viszont nem így gondolják,szerintük ez kiszolgáltatottá tesz és a barátomnak előbb vagy utóbb elege lesz abból,hogy nem független és hogy tartós kapcsolata van és szakítani fog velem.Az a gond,hogy nem hiszik el,hogy egyes emberek képesek megváltozni.Azt szeretném,hogy megnyugodjanak és tudják,hogy ettől nem leszek rosszabb vagy jobb.
sehogy, nem kell velük foglalkozni
elköltöztél, éled a saját életedet
amúgy azzal nincs baj, hogy nem dolgozol, de akkor legalább tanulj, hogy ha tényleg vmi gáz van, akkor tudj valamit kezdeni
Hát...én megértem, ha valaki otthon van, mert a párja olyan jól keres, de szerintem is van abban valami amit a szüleid mondanak. Nem jó kiszolgáltatottnak lenni, nem azért mert vajon kidob -e 5 év múlva, hanem így olyan, mintha gyerek maradnál.
Nem tanulsz meg a saját lábadra állni.
Két gyerek után van értelme otthon lenni, de így nem értem miért nem vágysz többre. Még fiatal vagy. Használd ki.
17 évesen én nem állnék cselédnek a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!