Hogyan értessem meg a szüleimmel?
Amit kérek mindent megkapok, nem hiszem,h segitene. De azért kössz.
Ôk is próbálnak segiteni állást keresni, voltam is meghalgatàson csak tapasztalat hijjàn nem vettek föl. Ezért szeretnék mås téren is próbàlkozni, mert màr elegem van abból, h tôlük függök.
Felnőtt ember vagy. O_o"""
Hasonló helyzetben vagyok éppen, én mondtam anyámnak, hogyha tudok, elmegyek dolgozni. Hát erre annyit mondott, hogy nem várja el, mert tisztában van vele, hány helyen vesznek fel leépítések közepette olyan pályakezdőt, aki még konzultációkra is jár (szabiből pedig nem futja ki, azon kívül meg majd a mesében engednek el) :( (bocs, nem szerves lényeg xD)
Megmondod, hogy függetlenedni akarsz, ha eltartanak, akkor jó, a pénzt meg el akarod tenni, mert a leírtak alapján nem úgy állnak, hogy vegyenek neked egy lakást pl (már kérdés, hogy talán akkor se fogadnád el), és legalább egy beugróra össze kéne szedned lassan.
Hidd el, ha felnőttként viselkedsz, akkor nem is fognak gyerekként kezelni, mert úgy látom ez a helyzet. Vannak dolgok, amikben nem dönthetnek helyetted már a szüleid. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!