Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyám miért mindig csak engem...

Anyám miért mindig csak engem dolgoztat?

Figyelt kérdés
(Nem kell félreérteni semmit! Nagyon szeretem anyumat, nem is kívánhatnék nála jobb szülőt magamnak, de neki is megvan a hibája!) Két 23 éves bátyám még mindig itthon lakik, plusz a sógornőm is már vagy 4 éve itt él. Anyum nekem mindig oszt munkát de nekik nem. Egész nap jövök-megyek a házban ők meg csak fekszenek a nappaliban és TV-znek. Apumat, anyumat is idegesíti, de mindegyikük úgy van vele, hogy "Nem akarnak velük össze veszni, mégiscsak a gyerekeik..." Igen, de én is az vagyok, és ez így nagyon nem fer! Sose csinálnak semmit, anyum mégis mindig velem kiabál a munka miatt... Pedig már bevallotta, hogy tudja jól, ha én nem lennék már feldobta volna a talpát a sok munkában... Most is nekem kivan írva egy 1A-s lapnyi teendő, ők meg még mind a 3-an alszanak. És beszéd nem ér semmit...

2012. szept. 15. 09:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert anyud úgy látja talán, hogy apud is férfi, ő sem segített neki soha, ezért azt gondolja hogy a fiúk is férfiak, nekik sem kell csinálni semmit. Minden a nők dolga. De ez így hülyeség. Én a helyedben nem csinálnék semmit, elmennék otthonról és kész. Hazamennék este, amikor már mehetünk aludni. Oldják meg, vannak elegen.
2012. szept. 15. 15:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Az sem megoldás, ha állandóan csavargok. Attól nem lesz jobb, akkor megint csak én leszek a rossz, de akkor még alá is támasztom.
2012. szept. 15. 15:33
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
Akkor kapcsold ki a tévét és add az egyik tesód kezébe a porszívót. Ha pofázik, hagyd ott és feküdj le aludni.
2012. szept. 15. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Édesapádnak kellene beszélnie velük. Vagy segítetek, vagy el lehet költözni. Hidd el, ez a módja. A sógornővel is el kellene beszélgetni, hogy ha itt lakik, érezze otthon magát, és segítsen. Vagy költözzenek a fiatalok hozzájuk.
2012. szept. 16. 09:57
 25/26 anonim válasza:
be baszod az egyik ablakot azt mondod:ne pofázzá most már elég volt h mindig én csinálok mindent ez most a te feladatod!
2012. szept. 18. 18:08
 26/26 anonim válasza:
azt úgyis meg kell csinálni vkinek ha nem akartok megfázni!
2012. szept. 18. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!