Anyám miért mindig csak engem dolgoztat?
Figyelt kérdés
(Nem kell félreérteni semmit! Nagyon szeretem anyumat, nem is kívánhatnék nála jobb szülőt magamnak, de neki is megvan a hibája!) Két 23 éves bátyám még mindig itthon lakik, plusz a sógornőm is már vagy 4 éve itt él. Anyum nekem mindig oszt munkát de nekik nem. Egész nap jövök-megyek a házban ők meg csak fekszenek a nappaliban és TV-znek. Apumat, anyumat is idegesíti, de mindegyikük úgy van vele, hogy "Nem akarnak velük össze veszni, mégiscsak a gyerekeik..." Igen, de én is az vagyok, és ez így nagyon nem fer! Sose csinálnak semmit, anyum mégis mindig velem kiabál a munka miatt... Pedig már bevallotta, hogy tudja jól, ha én nem lennék már feldobta volna a talpát a sok munkában... Most is nekem kivan írva egy 1A-s lapnyi teendő, ők meg még mind a 3-an alszanak. És beszéd nem ér semmit...2012. szept. 15. 09:42
21/26 anonim válasza:
Ja mert anyud úgy látja talán, hogy apud is férfi, ő sem segített neki soha, ezért azt gondolja hogy a fiúk is férfiak, nekik sem kell csinálni semmit. Minden a nők dolga. De ez így hülyeség. Én a helyedben nem csinálnék semmit, elmennék otthonról és kész. Hazamennék este, amikor már mehetünk aludni. Oldják meg, vannak elegen.
22/26 A kérdező kommentje:
Az sem megoldás, ha állandóan csavargok. Attól nem lesz jobb, akkor megint csak én leszek a rossz, de akkor még alá is támasztom.
2012. szept. 15. 15:33
23/26 anonim válasza:
Akkor kapcsold ki a tévét és add az egyik tesód kezébe a porszívót. Ha pofázik, hagyd ott és feküdj le aludni.
24/26 anonim válasza:
Édesapádnak kellene beszélnie velük. Vagy segítetek, vagy el lehet költözni. Hidd el, ez a módja. A sógornővel is el kellene beszélgetni, hogy ha itt lakik, érezze otthon magát, és segítsen. Vagy költözzenek a fiatalok hozzájuk.
25/26 anonim válasza:
be baszod az egyik ablakot azt mondod:ne pofázzá most már elég volt h mindig én csinálok mindent ez most a te feladatod!
26/26 anonim válasza:
azt úgyis meg kell csinálni vkinek ha nem akartok megfázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!