Anyám miért mindig csak engem dolgoztat?
Figyelt kérdés
(Nem kell félreérteni semmit! Nagyon szeretem anyumat, nem is kívánhatnék nála jobb szülőt magamnak, de neki is megvan a hibája!) Két 23 éves bátyám még mindig itthon lakik, plusz a sógornőm is már vagy 4 éve itt él. Anyum nekem mindig oszt munkát de nekik nem. Egész nap jövök-megyek a házban ők meg csak fekszenek a nappaliban és TV-znek. Apumat, anyumat is idegesíti, de mindegyikük úgy van vele, hogy "Nem akarnak velük össze veszni, mégiscsak a gyerekeik..." Igen, de én is az vagyok, és ez így nagyon nem fer! Sose csinálnak semmit, anyum mégis mindig velem kiabál a munka miatt... Pedig már bevallotta, hogy tudja jól, ha én nem lennék már feldobta volna a talpát a sok munkában... Most is nekem kivan írva egy 1A-s lapnyi teendő, ők meg még mind a 3-an alszanak. És beszéd nem ér semmit...2012. szept. 15. 09:42
11/26 A kérdező kommentje:
De mindig le vagyok rázva egy "Nem tudok mit tenni, de ha te sem segítesz már, akkor nem fogom bírni, látod, hogy nem képesek semmire." dumával... De nem értem miért ne tudna tenni, mégiscsak ő a szülő... Régebben nem ilyen volt, de most nem tudom, miért nem tud nekik parancsolni.
2012. szept. 15. 10:38
12/26 anonim válasza:
Amíg mindig megsajnálod anyudat, addig semmi sem fog változni. Nem azt mondom, hogy legyél szívtelen, de látod, ő sem sajnál téged, egyáltalán nincs tekintettel rád. Tesódékkal nem akarnak összeveszni a szüleid. Veled igen?
13/26 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok ellene tenni, mert ha meg nem takarítok, akkor anyám meg üvöltözik... Abból meg már rohadtul elegem van.:S Nem tudom mit tegyek...
2012. szept. 15. 11:08
14/26 anonim válasza:
Zárkózz be vagy menj el otthonról. Nem vagy köteles hallgatni.
15/26 anonim válasza:
Ez gusztustalan dolog.
(Nálunk is ez ment, de "csak" 10 hónapig éltem ebben, amíg átmenetileg anyámnál laktunk a családommal, a 18 éves öcsém egész nap döglött... Anyám tűri továbbra is.)
Vagy lépj le otthonról, vagy egyszerűen ne csinálj semmit. Ha anyád kérdőre von, mondd meg, ott van 3 ember, most rajtuk a sor. Verd ki a balhét, mert addig, amíg nem történik meg, nem lesz változás. Ne legyél csicska...
16/26 anonim válasza:
Nálam is ez volt a helyzet,csak én egyedüli gyerekként éltem ezt át.Nekem mindig a tempómmal volt a baj...Meg hogy napi 9 órát melózok és még utána álljak neki ugrálni minden hülyeséggel.Nekem az egyedüli megoldás az volt hogy elköltöztem.Most havonta egyszer beszélek anyámmal és annyi éppen elég is belőle.:)
17/26 anonim válasza:
Már ne haragudj, de anyud miért nem teszi ki őket?Nem elég, hogy a 2 bátyád otthon henyél, még csatlakozott a sógornő is.
Én már rég kivágtam volna őket a szüleid helyében.Sógornőd is szép nő,ha be sem segít ott, ahol lakik.
Az asztalhoz enni meg ők is leülnek, gondolom.
18/26 A kérdező kommentje:
Persze, hogy leülnek. De szerinte ha most a 15 éves "gyerek" azt mondja, hogy húzás van el is mennek? Már velük is próbáltam számtalanszor beszélni, de ezek hülyék a rendes kommunikációhoz...
2012. szept. 15. 12:20
20/26 A kérdező kommentje:
Azon a véleményen van mint anyu. Nem tudom miért csinálják... De apum is állandóan csak nekem csöpög, hogy segítsek anyunak mert egyedül nem bírja... Hát f.szom nem is kéne neki, ha kicsit azok is segítenének!.....
2012. szept. 15. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!