édesanyám eldobott engem és intézetbe rakatott 200 kilométerrel odébb, én elszöktem onnan és még csak 15 vagyok, mit csináljak? Vissza nem akarok menni.
Ha elszöktél most honnan írsz? Hol vagy??
Valami oka volt hogy anyud betett az intézetbe.
Ha megadod anyud számát, szívesen elbeszélgetek vele is, mert ilyen kérdésben érdemes a másik felet is meghallgatni.
Egyébként ha igaz amit írsz, butaság volt elszökni. Most a rendőrség is keres.
Szia!
Az a helyzet, hogy túl fiatal vagy ahhoz, hogy egyedül állj helyt az életben... Még később sem könnyű, de 15 évesen nem lehet. Ha csavarogsz, előbb-utóbb megtalálnak azok a rossz emberek, akik látják, hogy fiatal vagy és kiszolgáltatott, és eladnak prostituáltnak külföldre, vagy megkínálnak kábítószerrel, hogy függő légy, és bármit megtegyél nekik egy kis "anyagért", pl. csempéssz kábszert vagy fegyvert vagy bármi, és akkor nem őket kapják el, hanem téged... Mész a börtönbe és maradsz függő, kijössz és maradsz függő és megint ki vagy téve nekik...
Ne haragudj, hogy ilyen szörnyűségeket írok, de sajnos ez a valóság. 15 évesen a legjobb, amit tehetsz, hogy az intézet biztonságában felnősz, komolyan készülsz az életre, az önállóságra, tanulsz szakmát, hogy felnőttként tudj majd boldogulni.
Drukkolok Neked!
Mikor szöktél el, hány napja?
Hol alszol, hol eszel, mit csinálsz napközben? Hogyan, honnan netezel?
NA jó.. a második hozzászólásodból tudom, hogy kamu az egész. Nincs suli vagy mi?? Hogy ennyire unatkozol??
egyébként melyik intézet ez?? (ha jönnél hogy igaz a történeted?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!