Miért akarok visszamenni erre a helyre? Anyáék teljesen zizinek néznek
Szia!
Ha még te sem tudod megmagyarázni,hogy miért akarsz visszamenni akkor ezt mond meg a szüleidnek! Beszéld meg velük,lehet,hogy valamiért oda kell menned...Vallásos vagy? Lehet,hogy Isteni üzenet! XD Gyagyán hangzik de nem kizárt...:)
Van ilyen. Legyél őszinte magadhoz, biztosan van rá okod, hogy érezz. Szerelem? Titkos álomkép? Ábránd?
Nem baj, hogy érzel. Csak ne beszélj róla, ha nem tudsz magyarázatot adni rá.
Gondolom ha ennyit feküdtél a szívkórházban, komoly ellátásban volt részed.
Nem hiányzik a törődés a hétköznapokban? :)
Frankón ugyanezt akartam írni, amit utoljára írtál a törődésről.
Volt egy ismerős lány, aki gyakorlatilag ugyanezt mondta. Vissza akart kerülni kórházba, mert szerinte ott úgy törődtek vele, kiszolgálták, figyeltek rá mit mond,stb.
Hát nem tudom :D
Saját tapasztalatom, ha oda kerültem, tűkön ültem, hogyan szabadulhatnék leggyorsabban. Szerintem, és nem akarlak bántani, ez valami lelkibetegség, hogy valaki kórházi törődésre vágyik.
Azt sem bánnám, ha sose mennék többet kórházba és tudom a nem vagyok ezzel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!