Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy férfival,...

Megismerkedtem egy férfival, a negyvenes évei közepén jár! Megbeszéltük, hogy jelöl engem egy oldalon, de nem teszi azt! Vajon miért?

Figyelt kérdés

Rendes ember,csakis baráti viszonyt szeretnék ápolni vele!

Ő örült,amikor hallott felőlem,de nem akar bejelőlni./pedig van a neten,azt látom/Vajon miért?

2012. szept. 6. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy ő nem akar ápolni veled semmilyen viszonyt. Főleg így, hogy ő a 40-es évei közepén jár, te pedig a 10-es éveid végén.
2012. szept. 6. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Csak azért mondta, mert nem akarta azt mondani, hogy " figyu, valójában nem érdekelne az sem, ha többé nem hallanék felőled"

2. Úgy véli, hogy nyomulnál rá és lehet van olyan az életében ( barátnő, feleség), aki nem nézné ezt jó szemmel

2012. szept. 6. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
"jelöl egy oldalon" ... szerintem, mivel ha jól sejtem, feleannyi idős se vagy, mint ő, nem vagytok egy szinten egy barátsághoz (ez a bejelölgetés-dolog főleg rettentő gyerekes)
2012. szept. 6. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

nehogymár ez legyen vele kapcsolatban a legfontosabb dolog.....

Volt egy pai akivel csak futó kalandom volt, egy helyen játszunk, egy fórumon irunk mégse a barátom a listán.

Nem ettől lesz vagy nem lesz kapcsolat.

Ez a kórság ne továbbja már ez rohadt tetű fészbúk meg társai (uristen egyedülláló lettem mit tegyek? házas lettem mikor irjam át a kapcsimat? miért nem jelöl be?)

Most komolyan felnőtt emberek vagyunk az ég szerelmére, nehogy ez legyen a fontos!!!

Amugy meg ki nem tojja le hogy bejöl vagy nem? Attól még lehet személyesen találkozni....

2012. szept. 6. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:

egyébként ha meg csak baráti viszonyt akarsz ápolni vele, nem lenne fontos hogy bejelöljön...

nah...

2012. szept. 6. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:
személyesen nem,messze van
2012. szept. 6. 13:49
 7/11 A kérdező kommentje:
De lehet,h a 2.-nak igaza van,sajnos
2012. szept. 6. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Le kell győznöm magamban az érzéseket,nem könnyű.

Valójában szimpatikus nekem,de nyilván ő már az éveibők kifolyólag másképp gondolkodik....

2012. szept. 6. 13:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos elég egyértelmű a szituáció .. nem akart megbántani, de nem érdekled! :(
2012. szept. 6. 14:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezt nekem is be kell latnom:(
2012. szept. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!