Megismerkedtem egy férfival, a negyvenes évei közepén jár! Megbeszéltük, hogy jelöl engem egy oldalon, de nem teszi azt! Vajon miért?
Rendes ember,csakis baráti viszonyt szeretnék ápolni vele!
Ő örült,amikor hallott felőlem,de nem akar bejelőlni./pedig van a neten,azt látom/Vajon miért?
1. Csak azért mondta, mert nem akarta azt mondani, hogy " figyu, valójában nem érdekelne az sem, ha többé nem hallanék felőled"
2. Úgy véli, hogy nyomulnál rá és lehet van olyan az életében ( barátnő, feleség), aki nem nézné ezt jó szemmel
nehogymár ez legyen vele kapcsolatban a legfontosabb dolog.....
Volt egy pai akivel csak futó kalandom volt, egy helyen játszunk, egy fórumon irunk mégse a barátom a listán.
Nem ettől lesz vagy nem lesz kapcsolat.
Ez a kórság ne továbbja már ez rohadt tetű fészbúk meg társai (uristen egyedülláló lettem mit tegyek? házas lettem mikor irjam át a kapcsimat? miért nem jelöl be?)
Most komolyan felnőtt emberek vagyunk az ég szerelmére, nehogy ez legyen a fontos!!!
Amugy meg ki nem tojja le hogy bejöl vagy nem? Attól még lehet személyesen találkozni....
egyébként ha meg csak baráti viszonyt akarsz ápolni vele, nem lenne fontos hogy bejelöljön...
nah...
Le kell győznöm magamban az érzéseket,nem könnyű.
Valójában szimpatikus nekem,de nyilván ő már az éveibők kifolyólag másképp gondolkodik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!