Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz? Megismerkedtem egy...

Mi lesz? Megismerkedtem egy fiúval ő magyar én cigány vagyok.

Figyelt kérdés
Egyébként nem tartom magam cigánynak(dolgozok,tanulok családom is normális)de sajnos látszik,hogy közöm van hozzájuk:(félek mit fog szólni a párom családja ha megtudják,kivel van együtt a fiúk.
2012. ápr. 19. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem (remélem!), nem ezen fog múlni!

Ha kedves, aranyos vagy, megtetszel neki, és megszeret téged, akkor az független lesz a származásodtól!

2012. ápr. 19. 22:39
 2/21 anonim válasza:
93%
Nekem is roma származású párom van, anyuék szerencsére régebb óta ismerik őt, és tudják róla, hogy nincs vele semmi baj. Persze az elején nem nagyon örültek a dolognak, de könnyen megbékéltek vele. Ha az ő családja is látja rajtad, hogy rendes és ápolt vagy nem lesz gond. 17/L
2012. ápr. 19. 22:41
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

nem lehet megjósolni, mi lesz, de légy önmagad, ne akarj valaki másnak látszani

ez olyan üdítő tud lenni, egyszerű, őszinte...

2012. ápr. 19. 22:47
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

A fiam amikor 18 éves volt egy nap bemutatta a barátnőjét.Cigány lány volt.Okos,értelmes,normális kinézetű volt.Tök jól eldumáltunk egymással.Semmi kifogásom nem volt a kapcsolatuk ellen.Normális családja is volt,becsületes,dolgozó emberek.

Igaz,már szétmentek,de mai is barátok maradtak.Még ma is néha eljön hozzánk,és jókat dumálunk-

Tudod nem azokkal a cigányokkal van gond akik becsületes,dolgos emberek.Azokkal szerintem senkinek semmi baja.A gond azokkal a cigányokkal van,akik lopnak,csalnak,hazudnak,és 20-ad magával támadna meg.Az ilyen alakokkal van gond,legyen az cigány,fekete vagy fehér

2012. ápr. 19. 22:52
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem valahol mindenki tudja,hogy vannak értelmes cigányok is.
2012. ápr. 19. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha normális emberek, akkor az égvilágon semmit nem számít az hogy cigány vagy, nem lesz sztem ebből semmi baj. A normális cigányokkal senkinek nincs semmi baja, mutasd meg nekik hogy rendes értelmes lány vagy, és kedvelni fognak.
2012. ápr. 19. 23:09
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is elfogadnak. Az én bátyám is egy cigány lánnyal állított be,de ápolt volt,tanult rendesen és nem az volt neki az életcél,hogy minél előbb szüljön sok gyereket a családi miatt. A családja is normális volt,dolgoztak mindannyian,jó környezetben éltek. Persze a család nem lényeg,az a lényeg,hogy maga a személy milyen. Nem egy olyan "fehér" embert ismerek aki dolgos,szorgalmas a családja meg semmire kellő. Szóval szerintem elfogadnak,és remélem is! De legyél velük türelmes,ha elsőre nem vágódsz be náluk,biztosan miután megismernek megfognak kedvelni.
2012. ápr. 19. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj hogy ezt most leírom, de ahogy olvastam a kérdésed az jutott eszembe hogy pont az ilyenekkel mint te vagy a családod bsznak ki azok a cigányok akik nem a becsületes úton járnak, akik miatt előítélettel nézünk felétek (vagyis hát feléjük de na érted). Ismertem én is 2 olyan lányt akik roma származásúak voltak, de semmi gond nem volt velük: tanultak, dolgoztak, rendezettek voltak, a családjuk is kifogástalan volt. És egyszer eljött velünk az egyik lány egy étterembe, és ott az őr azt mondta hogy a cigánylány számára nincs szabad hely....És azt mondta hogy ez nem az első eset. És ilyenkor az jut eszembe hogy ti szívtok a többi népség miatt, sőt ne haragudj hogy ezt írom, de születésetek óta ez egy megpecsételés miattuk...És ez szörnyű, hogy a származásod miatt látatlanban már azt kell feltenned kérdésben hogy vajon mit szólnak majd a párod szülei.

De hogy normálisan válaszoljak: szerintem ha látják hogy te és a családod mások vagytok, akkor nem lesz gond, főleg ha látják hogy szeretitek egymást.

2012. ápr. 19. 23:13
 9/21 anonim ***** válasza:
3%
Remélem kitérnek a hitükből.
2012. ápr. 19. 23:17
 10/21 anonim ***** válasza:
mifelénk elég sok roma van,elég sokféle...márha érted mire gondolok.ha a fiú családja normális felfogású akkor nem lessz semmi gond,mert tanulsz és dolgozol és normális vagy.a barátoddalbeszéltél erről?mert kicsit olyan a kérdés mitha a szülei utálnák a romákat
2012. ápr. 20. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!