Mi lesz? Megismerkedtem egy fiúval ő magyar én cigány vagyok.
Szerintem (remélem!), nem ezen fog múlni!
Ha kedves, aranyos vagy, megtetszel neki, és megszeret téged, akkor az független lesz a származásodtól!
nem lehet megjósolni, mi lesz, de légy önmagad, ne akarj valaki másnak látszani
ez olyan üdítő tud lenni, egyszerű, őszinte...
A fiam amikor 18 éves volt egy nap bemutatta a barátnőjét.Cigány lány volt.Okos,értelmes,normális kinézetű volt.Tök jól eldumáltunk egymással.Semmi kifogásom nem volt a kapcsolatuk ellen.Normális családja is volt,becsületes,dolgozó emberek.
Igaz,már szétmentek,de mai is barátok maradtak.Még ma is néha eljön hozzánk,és jókat dumálunk-
Tudod nem azokkal a cigányokkal van gond akik becsületes,dolgos emberek.Azokkal szerintem senkinek semmi baja.A gond azokkal a cigányokkal van,akik lopnak,csalnak,hazudnak,és 20-ad magával támadna meg.Az ilyen alakokkal van gond,legyen az cigány,fekete vagy fehér
Ne haragudj hogy ezt most leírom, de ahogy olvastam a kérdésed az jutott eszembe hogy pont az ilyenekkel mint te vagy a családod bsznak ki azok a cigányok akik nem a becsületes úton járnak, akik miatt előítélettel nézünk felétek (vagyis hát feléjük de na érted). Ismertem én is 2 olyan lányt akik roma származásúak voltak, de semmi gond nem volt velük: tanultak, dolgoztak, rendezettek voltak, a családjuk is kifogástalan volt. És egyszer eljött velünk az egyik lány egy étterembe, és ott az őr azt mondta hogy a cigánylány számára nincs szabad hely....És azt mondta hogy ez nem az első eset. És ilyenkor az jut eszembe hogy ti szívtok a többi népség miatt, sőt ne haragudj hogy ezt írom, de születésetek óta ez egy megpecsételés miattuk...És ez szörnyű, hogy a származásod miatt látatlanban már azt kell feltenned kérdésben hogy vajon mit szólnak majd a párod szülei.
De hogy normálisan válaszoljak: szerintem ha látják hogy te és a családod mások vagytok, akkor nem lesz gond, főleg ha látják hogy szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!