Mi lesz? Megismerkedtem egy fiúval ő magyar én cigány vagyok.
Én megmondom őszintén nem rajongok a cigányokért...vagyis legalább azért a rétegért akik miatt sokan úgy vélekednek minden cigányról ahogy.
De kedves utolsó. Én tudok neked mondani ellenpéldát, hogy nem minden cigány alja. Ott van pl. Kardos Ferenc, a nagykanizsai Város Könyvtár igazgatóhelyettese, aki költő is meg sokminden más. Rém intelligens ember, és láss csodát, roma származású. És az a sztereotípiád, hogy előbb utóbb ki fog jönni a vér rajtuk, meg is bukott. Mert ő tényleg sokmindent letett az asztalra és úgy él mint egy átlag normális ember. Szóval vannak kivételek...csak sajnos kevesen.
A lényeget a kérdező leírta: ő nem tartja magát cigánynak. Szóval nem kell félni, h a putris rokonokhoz, haverokhoz fog húzni, vagy hozzájuk akar majd hasonlítani. Nem fog úgy beszélni, viselkedni, mert nem akar rájuk hasonlítani. Ez a lényeg.
Én halkan megjegyzem, semmilyen cigány családdal nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni; se jóval, se rosszal. A gyerekemet is lebeszélném róla, ha lenne. Nem kell nekem a balhé a ki tudja miféle rokonokkal. Oké, h az ő családja normális, de a tágabb rokonság...
Ha a fiú összejött veled, akkor nyilván nem ellenséges, elutasító légkörben nevelkedett, különben nem lennétek együtt.
Barátnőm férje is cigány, nagyon-nagyon rendes srác (diplomás, 15 éve ugyanott dolgozik), van két tündéri kislányuk.
De sajnos részben egyet kell, hogy értsek egy korábbi hsz-al, a családjával nagyon sok problémájuk van, a fiútól lopnak az öccsei piát (!), folyton kölcsönkérnek stb.
Én drukkolok neked, hogy elfogadjanak.
Nekem is volt roma párom, 2 évig voltunk együtt. Anyuék nagyon szerették, de ő nem bírta levetkőzni a származását, egy idő után meglopott minket. Nem tudtam megbocsátani neki.
Hallottam már ilyen esetről, csak ott a fiú volt cigány. Kellett egy év, amire a lány családja elfogadta, most már fiukként szeretik. Menni fog, ha igazán megismernek.
Tényleg az ilyen normálisakkal csesznek ki leginkább a gazember cigányok :(
Szia!
Szerintem ha látják Rajtad, hogy normális lány vagy, nem lesz kifogásuk ellened. :) Az én Páromban van egy kis cigány származás, az anyai nagyapján látni főleg, a szülőkön nem, de a Páromon igen. Mégis ő a legcsodálatosabb férfi, akit valaha ismertem!!! Dolgozik, gyűjti a pénzét, nem költ feleslegesen, segít a családjának, igazi melós. :)
Én nagyon drukkolok Nektek, szerintem sima ügy lesz, főleg, hogy tanulsz rendesen, dolgozol is, és a családod is normális. :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!