Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz? Megismerkedtem egy...

Mi lesz? Megismerkedtem egy fiúval ő magyar én cigány vagyok.

Figyelt kérdés
Egyébként nem tartom magam cigánynak(dolgozok,tanulok családom is normális)de sajnos látszik,hogy közöm van hozzájuk:(félek mit fog szólni a párom családja ha megtudják,kivel van együtt a fiúk.
2012. ápr. 19. 22:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Ha a szülei előítéletes barmok, akkor szerintem nem érdemes afiukkal sem kezdened, ilyen családba menni pokol.Ahol gyűlölködni tudnak a származásmiatt, ott fognak más miatt is, azok nem normális emberek. Én azt tanácsolnám, ha ellenszenvet érzel, menekülj, amíg nem késő. Na keveredj bele egy buta, agresszív családba.De remélhetőleg nem így lesz, ha a fiuk normális, val. a szülei sem tirpák bunkók.
2012. ápr. 20. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Én megmondom őszintén nem rajongok a cigányokért...vagyis legalább azért a rétegért akik miatt sokan úgy vélekednek minden cigányról ahogy.

De kedves utolsó. Én tudok neked mondani ellenpéldát, hogy nem minden cigány alja. Ott van pl. Kardos Ferenc, a nagykanizsai Város Könyvtár igazgatóhelyettese, aki költő is meg sokminden más. Rém intelligens ember, és láss csodát, roma származású. És az a sztereotípiád, hogy előbb utóbb ki fog jönni a vér rajtuk, meg is bukott. Mert ő tényleg sokmindent letett az asztalra és úgy él mint egy átlag normális ember. Szóval vannak kivételek...csak sajnos kevesen.

2012. ápr. 20. 09:00
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

A lényeget a kérdező leírta: ő nem tartja magát cigánynak. Szóval nem kell félni, h a putris rokonokhoz, haverokhoz fog húzni, vagy hozzájuk akar majd hasonlítani. Nem fog úgy beszélni, viselkedni, mert nem akar rájuk hasonlítani. Ez a lényeg.

Én halkan megjegyzem, semmilyen cigány családdal nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni; se jóval, se rosszal. A gyerekemet is lebeszélném róla, ha lenne. Nem kell nekem a balhé a ki tudja miféle rokonokkal. Oké, h az ő családja normális, de a tágabb rokonság...

2012. ápr. 20. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiú összejött veled, akkor nyilván nem ellenséges, elutasító légkörben nevelkedett, különben nem lennétek együtt.

Barátnőm férje is cigány, nagyon-nagyon rendes srác (diplomás, 15 éve ugyanott dolgozik), van két tündéri kislányuk.

De sajnos részben egyet kell, hogy értsek egy korábbi hsz-al, a családjával nagyon sok problémájuk van, a fiútól lopnak az öccsei piát (!), folyton kölcsönkérnek stb.

2012. ápr. 20. 09:27
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Hűha! Itt a hozzászólások arányából úgy látom, mégis jó eséllyel futsz bele egy ostoba, agresszív családba... Szegény. De ilyenekkel egy fiú miatt se vegyülj, nem érdemes. Megmérgezik az egész kapcsolatot is. Szurkolok, hogy ne így legyen.
2012. ápr. 20. 09:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig érdemes lenne benéznetek itt a falusi kocsmába. A falu fele cigány, de a kocsmában 99% fehér vedel, reggeltől estig. Aztán kidől az ajtón, jobbra hány-balra hány, és megy haza szétverni a családot. Nem függ ez a bőrszíntől. Van normális ember, meg van nem normális.
2012. ápr. 20. 09:31
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Én drukkolok neked, hogy elfogadjanak.

Nekem is volt roma párom, 2 évig voltunk együtt. Anyuék nagyon szerették, de ő nem bírta levetkőzni a származását, egy idő után meglopott minket. Nem tudtam megbocsátani neki.

2012. ápr. 20. 10:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Hallottam már ilyen esetről, csak ott a fiú volt cigány. Kellett egy év, amire a lány családja elfogadta, most már fiukként szeretik. Menni fog, ha igazán megismernek.

Tényleg az ilyen normálisakkal csesznek ki leginkább a gazember cigányok :(

2012. ápr. 22. 01:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ha látják Rajtad, hogy normális lány vagy, nem lesz kifogásuk ellened. :) Az én Páromban van egy kis cigány származás, az anyai nagyapján látni főleg, a szülőkön nem, de a Páromon igen. Mégis ő a legcsodálatosabb férfi, akit valaha ismertem!!! Dolgozik, gyűjti a pénzét, nem költ feleslegesen, segít a családjának, igazi melós. :)

Én nagyon drukkolok Nektek, szerintem sima ügy lesz, főleg, hogy tanulsz rendesen, dolgozol is, és a családod is normális. :)

27/L

2012. ápr. 23. 14:57
 20/21 karcsi22 válasza:
34%
Felejsd el minnel hamarabb, az o szemukben mindig csak egy mocskos cigany leszel. Sosem fognak elfogadni, szomoru de ez igy van sajnos
2012. máj. 7. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!