Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy német lánnyal. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Mit csináljak, úgy tudja, hogy vágom a németet?
Figyelt kérdés
Eddig leveleztünk. Szótár segítségével pár óra alatt lefordítottam a leveleit :) Megbeszéltük, hogy találkozunk. Nem mondhatom, hogy nem tudnék beszélni vele...akarok vele lenni. Ha gyorsan előkapom a német szótárt, ragad rám jó sok minden pár hét alatt? Tök gáz, mert megadta a telszámát is, de nem merem felhívni. Hülye vagyok?2009. júl. 4. 20:02
1/16 anonim válasza:
:)
Hány éves vagy?
Én egyénként szívesen beszélnék vele helyetted németül. :)
2/16 anonim válasza:
Igen:D oké, ezt kicsit elbaltáztad, oké. De nem is tehetsz mást, mint hogy nekiállsz tanulni. Mi más lehetőséged van még? Ez elég kockázatos, de vagy ez, vagy bevallod neki és leégeted magad.
3/16 A kérdező kommentje:
28 vagyok.
2009. júl. 4. 20:06
4/16 anonim válasza:
első vok: wenn ich dir bei was helfen kann, sag mir es gleich. :)
5/16 A kérdező kommentje:
hát nem egy tolmácsos randit tervezek :)
2009. júl. 4. 20:08
6/16 anonim válasza:
Ich kann dier auch helfen.Schreib mier..
13|L
7/16 A kérdező kommentje:
Danke nektek, de ez így nem fog menni :)
2009. júl. 4. 20:19
8/16 anonim válasza:
Szerintem esetleg leszedhetnél a netről valami német nyelvkönyvet,aztán megpróbálsz belőle valamit elsajátítani.De ez a randi mindenhogy necces lesz.Am igen,elég nagy hülye vagy :D Azért sok sikert :)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Végül is mit veszthetek, legalább megpróbálom :)
2009. júl. 4. 20:23
10/16 anonim válasza:
Ha eddig jól elvoltatok, akkor szerintem boldogan fog tanítgatni a nyelvre.
De előtte leírhatod neki, hogy még nem vagy perfekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!