Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy német lánnyal. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Mit csináljak, úgy tudja, hogy vágom a németet?
UHH...lány vagyok, de ugyanaz történt velem, mint veled..egy német fiúval megismerkedtem persze én is nagyban szótáraztam a leveleit..:D:D:D
Amikor taliztunk..huuuuuh..jobb ha nem mesélem..annyira izgultam h még az is kiment a fejemből amit addig tudtam (mert sokáig tanultam a németet, érettségiztem is belöle)..miit mondjak..naggggggyon gáz volt..
De ahogy telt az idő a randin, ugy egyre inkább belelendültem..de még akkor is nagyon kellemetlen volt..ő akart még velem találkozni , de én azt mondtam h inkább ne, annyira rossz volt(mármint nem a fiú,hanem maga a helyzet,nagyon égtem).De azért mindenképpen menj el a randira, és próbálj megnyugodni és ne izgulj!!!:)))
szerintem kérdezd meg,hogy beszél-e más nyelven (már ha te tudsz : D).
német nyelvterületeken szinte mindenki tud valamennyire angolul, sok angol szó beépült a nyelvükbe, ha megnézel egy német magazint, akkor annak a fele kb angolul van..
Hali.
Ha szótáraztál akkor biztos levégta, hogy nem vagy perfekt. :)
Ha totálisan alapszinten el tudsz beszélgetni akkor nem lesz nagy gáz, mert ha már találkozni akar veled akkor ő is érdeklődik irántad.
Ha teljesen kezdő vagy akkor ne nagyon reménykedj.
Szép dolog a mutogatós ismerkedés, de ehhez olyan lány kell aki nem vágyik mély kapcsolatra illetve olyan akinek nagyon bejössz.
Szerintem.
Találkozz vele, de azért legyen tisztában azzal, hogy mi a szitu.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!