Megismerkedtem egy házaspárral, lehet hogy ez megváltoztatott?
Megismertem egy nagyon kedves, harmónikus házasságban élő párt. Teljesen el voltam hűlve, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen létezhet. Főleg a férfire fókuszáltam, sokat beszélgettünk és olyan furcsa érzés kerített hatalmába...Mert eddig mindig a rosszfiúkat, a problémás lelkű, de szenvedélyes pasikat vonzottam és kerestem is tudatosan és tudattalanul mert azt hittem ez "kell nekem." Hogy az állandó izgalom kell, talán azért volt ez, mert apukám is mindig ilyen típus volt. És most megismertem ezt a házaspárt és azt gondoltam magamban, hogy de helyesek én is egy hasonló habitusú férjet szeretnék. Korábban azt hittem , gondoltam hogy a kedves rendes hűséges férfiak biztos tök merevek és unalmasak lehetnek, de ez az ember nem volt olyan, életvidám volt és sugárzó, mindig keres magának elfoglaltságot, folyamatosan fejlődik. És mintha egy villám csapott belém és felismertem hogy úristen hát hol voltam eddig? Hát kikkel jártam én? Tisztára gáznak érzem a múltamat..Sosem hittem volna hogy létezik boldog házasság, ahol nem unják meg egymást az emberek ahol nincs szenvedés/vagyis ahol a szenvedély nem egyenlő a szenvedéssel. Azóta magamat is átértékeltem és rájöttem hogy én is ilyen boldogságra vágyom, ami megérintett ezek által az emberek által.
Valahogy azóta többre tartom magam, és úgy érzem jobb kapcsolatokat is megérdemelhetek, bár még mindig kevés az önbizalmam.
Kérdező hogy Te milyen értelmes és szimpatikus vagy !! :) Hálás vagyok a kérdésért, mert nagyon hasonló cipőben jártam eddig -és nekem ilyen pozitív példa nem volt- de most ezt olvasva meg maga a személyes kifejtésed ..nagyon elgondolkodtatott!!
Egy 30 felé tartó nő
Apukád volt a minta amit láttál, de sikeresen felülkerekedtél rajta, hogy ne a macsókat keresd, akik akkor rúgnak beléd, mikor a szakadék szélén állsz!
Örülök, hogy "megtértél" és nem szaporítod az itt siránkozó pasik számát /"minden nő kQRVA és kihasználnak engem"/, hanem egyenrangúnak kezeled majd ezután őket. Sok sikert, sok ilyen "unalmas, merev", de férjnekvaló pasi van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!