Mit tegyek? S. Ü. R. G. Ő. S. Na van egy srác, megismerkedtem vele egy közösségi oldalon, egy személyi edző! Na és kérdezte hogy dolgozok. E nyáron, mondtam hogy dolgoznék de nincs munkalehetőség!
Figyelt kérdés
Ő mondta erre hogy ő tudna egy jó melót ha érdekel!
Írtam hogy érdekel, és mi lenne az?!
Ő válasza az volt hogy ezt csak személyesen!
Vajon milyen munka lehet?
2010. júl. 4. 21:04
3/15 anonim válasza:
személyi edző mást is jelenthet:] pl lányokat futtathat. de ez csak showderclubbos poén.
akármi lehet. jó is rossz is. majd személyesen elmondja.
4/15 anonim válasza:
azt ajánlom ne kockáztass! Vagy mondd le, vagy szervezd úgy, h veled legyen valaki, barát, szülő, aki meg tud védeni, ha átverés lenne, ha meg nem az, akkor nem baj ha nem egyedül kell majd hazamenned, és örülhetsz az új munkának. :)
5/15 anonim válasza:
Személyi edző, azaz: kigyúrt, kopasz, nagydarab = strici
Óvatosan, főleg mert annyi pénzt tudnak ígérni, amit egy magadfajta rendes lány sosem látott, és nem is fog. Nehogy megszédítsen a dolog.
6/15 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, igen ő pedig kigyurt kopasz!Szval
2010. júl. 4. 21:16
7/15 anonim válasza:
Ennyire hulye te sem lehetsz!!!!!!!!
Mi olyan titkos egy munkan, hacsak nem illegalis vagy szexualis?! Foleg hogy lany vagy. Ne legyel hulye.
8/15 anonim válasza:
Csak óvatossan az ilyenekkel.Én a helyedben vagy lemondanám a talit vagy vkit vinnék magammal.Amúgy jó lenne tudni hány éves vagy...
9/15 anonim válasza:
Ha ő írt rád, akkor tudom, hogy ki lesz az... ő ilyen MLM-es, ügynökös melót szokott ajánlani, azért kell neki a személyes találkozás, mert akkor sokan már nem koptatják le egyből.
10/15 anonim válasza:
bocs már kiírtad mire válaószoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!