Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Személyi edző? Hülyeséget...

Személyi edző? Hülyeséget csinált?

Figyelt kérdés
A párom 22 éves, eddig 3 éve területi képviselőként dolgozott. Imádta csinálni jól ment neki, 160-220 nettót keresett bejelentve! Már a saját lakást tervezgettük amikor hirtelen kitalálta, hogy elmegy egyetemre a fent említett szakra. Az egyik haverja teletömte a fejét, hogy ezt bárki elvégzi, meg 3-400 ezreket lehet vele keresni. Először azt hittem, hogy csak valami rossz vicc de sajnos nem. :( Úgy érzem az egész életét elcseszte, meg vele együtt az enyémet is. :(
2010. nov. 6. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Egyetem mellett fog dolgozni? Egyébként könnyebb addig továbbtanulni, még nincs gyerek. S ha ő egyetemre szeretne menni, miért ne tegye?
2010. nov. 6. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

lelépned soha sem késő!

A kérdés az hogy :

Szereted-e?

Ha igen, támogatnád....de te nem támogatod...

Lépsz vagy maradsz, dönts de ne fikázd a másik döntését és az életét!

2010. nov. 6. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Te mennyit tettél azért, hogy közös házatok legyen?
2010. nov. 6. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Annyiban nem hülyeség,hogy tényleg jól kereshet vele az ember,csak ugye nem biztos,hogy be jön.Gondolom már mondtad neki,de azért kis tanácsnak elhinteném,hogy próbáld megbeszélni vele,hogy ne legyen ekkora marha,hogy ilyen időkben a biztos megélhetést félre dobja.Levelezőn(ha van)ugyan úgy elvégezheti.Elcseszni meg még nem biztos,hogy elcseszte de könnyen bekövetkezhet.
2010. nov. 6. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, albérletben van ráadásul költségtérítésesen. Az anyja pénzeli.
2010. nov. 6. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem hagyd, hogy maga lássa be a hibát...
2010. nov. 6. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Ez az ő döntése.

Mi a párom szüleinél lakunk. Most tervezgetjük a költözést, páromnak vannak összeköttetései, jó munkát tudna szerezni ahogy leteszi év végén a vizsgáját.

De neki ez nem elég, egyetemre akar menni, és nem a pénz miatt, hanem hogy jobb legyen a szakmájában.

Eddig is én tartottam el gyakorlatilag, úgy tűnik ez most sem fog változni.

Felfogtam. Az ő élete, az ő döntése! Senki sem szereti, ha beleszólnak a terveibe. 20/L

2010. nov. 6. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
igen azt csinált, hülyeséget. nem fog annyit keresni, de még annyit sem mint amennyit eddig. nem lehet vele annyit keresni. ott van a sok testépítő bajnok akik szintén ezzel foglalkoznak, sok-sok bajnoki címmel, ők sem keresnek vele 3-400 ezreket. aki ezt mondta neki annak gratulálok....
2010. nov. 6. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

"Úgy érzem az egész életét elcseszte, meg vele együtt az enyémet is"

Szerintem neked rohadtul nem az a bajod,hogy a párodnak jó lesz e vagy sem,a lényeg az ,hogy téged nem lesz ki pénzeljen amig egyetemre jár..de javits ki nyugodtan :D:D

"Már a saját lakást tervezgettük amikor hirtelen kitalálta.."

tehát igy nem kapsz lakást a segged alá

Egyébként ez a mai világban már nem müködik,hogy meg tudná bárki is mondani mivel tudssz elhelyezkedni és mivel nem,azt meg főleg nem hogy mennyi pénzt fog ezzel keresni.

Egyébként főleg attól függ,hol fog dolgozni,miylen környéken,drága vagy olcsóbb kategóriás a konditerem

2010. nov. 6. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha még egy kényes kérdést megengedsz,neked mennyi a kereseted?
2010. nov. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!